Jump to content

midnight

+Helpers
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by midnight

 1. Am un CD care odata bagat in unitate imi blocheaza calculatorul. Il pot deschide sa vad ce are pe el, dar nu pot copia nicio poza de pe el in calculator, deoarece se blocheaza.
 2. La acest AC daca reinstalez jocul si imi bag o salvare completa, pot continua de la jumatatea jocului? Daca da, cum?
 3. Intreb si aici ca la AC 2. Nu le-am terminat pe acestea doua si vreau sa le continui. La acest AC daca reinstalez jocul si imi bag o salvare completa, pot continua de la jumatatea jocului? Daca da, cum?
 4. Avast-ul nu ma lasa sa folosesc paginile web, daca opresc scutul web si intru pe facebook (sau oricare alta pagina web) e ok, dar daca il activez si intru se incarca la nesfarsit. Am ultima versiune, ce sa fac?
 5. Voi la cat timp reinstalati windowsul? Eu il am de 2 ani si zic ca este timpul sa-l reinstalez deoarece merge putin cam greu si ma enerveaza.
 6. Contul de FW2 are: -set de crescut -dau cont cu buffer si farmer -koif de 21+9 10hh 8magie -batalie+9 cu pietre 12int 8hh -otel+9 cu pietre 1k pv 10sabie 15 maini 10 pumnal -vultur+9 8int 10hh 10corporal, imun -leu+9 12int, imun, 6hh -bratara lacrima cer+9 1,5k pv 8hh 15magie -abanosi+9 8hh 8maini 15 sabie 15 pumnal -colier lacrima+9 10maini 15 sabie 15 pumnal -phoenix+9 15 sabie 15 pumnal 1kpv 10 sageti -bani 900kk, khan, roua, ape, blessuri, perle 80, scoici, marmuri, insangerate -g1 deget, m8 risipire si mai am 30 carti, conc si exo, g1 teama si g9 tais si boabe zen, mai am 1400 cufere cu
 7. Cum instalez Google Play pe android 2.2? Ca nu e deja instalat si cand intru sa-l descarc zice ca nu am niciun exchange account conectat la telefon si cand dau la accounts => add si trec un email si o parola imi da adaug un domeniu si un server
 8. Vad ca la sfarsit zice ca apare pe 1 noiembrie pt PC
 9. http://youtu.be/R4CzE36WEzM
 10. Vand cont League of Legends, dupa cum spune si titlul. Mai jos aveti imagini de pe cont. Sunt in bronz 2, n-am jucat prea multe meciuri ranked. Peste 371 victorii si 33 campioni, 2 pagini de rune AD/AP. Pret: 40lei
 11. M-as baga eu pe onegame. Ma stii, deci daca esti de acord imi fac cont si ne vedem pe forum
 12. Dau cont hotvibes.org. Cine e interesat sa lase un reply si ii trimit datele prin pm.
 13. L-am instalat peste si merge deocamdata, revin maine cu edit Merge, merci
 14. Am instalat Temple Run, am jucat si acum imi apare com.imangi.temple in locul numelui la manager aplicatii si nu-l mai gasesc in meniu. L-am mutat pe card. Am vazut ca asa il gasesc pe google play. Este o eroare?
 15. Deci si cei de la Riot au facut si de la CM si unii de la stiri din America, in 2 saptamani de la "lansare". o_O De ce nu mi-a venit mie ideea asta?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.