Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am citit undeva ca "jolie" este un cuvant de care G Translate este obsedat.

Potrivit unor remarci facute pe diverse forumuri de pe internet, Google Translate are o mare slabiciune pentru cea care este considerata de multi cea mai frumoasa femeie din lume.

Ca sa vedeti ca asa este, faceti urmatoarea incercare:

1. Deschideti programul Google Translate pe setarea traducere din engleza in franceza.

2. Introduceti orice fraza care se incheie in cuvantul "jolie", cum ar fi "I want to meet with jolie".

Veti vedea ca Google interpreteaza acea propozitie drept "Je veux rencontrer Angelina Jolie".

Deci daca nu stiti ce inseamna "jolie", nu veti putea afla prin google translate :)) asa ca folositi un dictionar.

Posted

Haha, uneori GT ma amuza copios!

(reclama a fost scoasa, ramaneti la subiect)

Prietene, ce faceti? Credeti ca articolul este facut de mine? lasati sursa, stiu ce sa postez, o sa devin moderator :)

daca o sa scriu : sursa: etc.com nu o sa arate a articol verificat si editat, o sa creada lumea ca am dat copy - paste

imi zici de reclama cand siteul oricum este langa post, in semnatura

Lus:Daca ai ceva sa imi zici, prietene, lasa-mi PM. Nu eu ti-am sters linkul, insa urma sa o fac. Ai ceva de obiectat, ma gasesti prin PM sau vorbeste cu Gabi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.