Jump to content

Vrei Sa Devii Actionar Facebook? Cat Va Costa Pachetul Minim De Actiuni In Romania !?

Recommended Posts

Posted

Presedintele Bursei de Valori Bucuresti (BVB), Stere Farmache, a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca intentioneaza sa tranzactioneze titluri Facebook, incepand cu anul viitor, pe bursa de la Bucuresti, dupa ce compania se va lista mai intai in America.

"Ne-am gandit ca titlurile americane, aduse de pe alt continent, care traverseaza o alta faza a crizei sau care chiar a iesit din criza, ar putea fi bine primite de investitori. Ne-am gandit la Facebook, care este o companie cu multi clienti si multi fani in Romania si care ar putea sa devina si investitori la aceasta companie", a spus presedintele BVB.

facebooklogojv.png

Suma minima care ar putea fi investita in titlurile Facebook va fi cuprinsa intre 50 si 100 de dolari, a mai spus acesta.

"Cei care vor vrea sa cumpere titluri la Facebook nu ar trebui sa faca nimic deosebit de investitia pe bursa pentru oricare dintre actiuni. Trebuie, simplu, sa mearga la una dintre societatile de investitii financiare care sunt membre ale BVB, la brokeri. N-as putea sa spun suma minima, pentru ca depinde de blocul minim de tranzactionare care va fi, dar dupa stiinta mea titlurile americane se tranzactioneaza undeva intre 50 si 100 de dolari, care mi se pare o suma rezonabila", a explicat Stere Farmache.

De asemenea, presedintele BVB nu exclude aducerea pe bursa de la Bucuresti a companiilor Google si Apple.

Facebook ia in calcul derularea unei oferte publice initiale anul viitor, pentru a atrage 10 miliarde de dolari, valoarea de piata a retelei de socializare fiind estimata la 100 miliarde de dolari.

via TehnoPol

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.