Jump to content

Recommended Posts

Posted

Problema sta in felul urmator, vreau sa aflu parola de la id-ul prietenei mele pentru ca simt ca ceva nu e bine iar cand ii cer parola spune ca nu trebuie sa vad ce vb cu prietenele ei. Daca m-ati putea ajuta v-as ramane recunoscator, nu vreau sa fur id-uri, conturi, etc. Cred ca o pot face sa se logheze cu id ei la mine-n calculator, doar ca am nevoie de ceva programe care sa inregistreze parola. Repet, nu vreau sa ii aflu parola pentru a fura ceva anume, vreau doar sa verific ce/cu cine vorbeste ea.

Multumesc.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Posted

buna..ptr aflarea parolei de yahoo poti incerca asta:

la inceput compune un nou mesaj. scrie la rubrica "To:" aceasta adresa de e-mail yahoo@yahoo.com

la subiect introdu "User+Password". la continut, introdu in prima linie adresa ta de e-mail(ex: 12345678). atentie: parola trebuie sa fie reala. in cea de a 5-a linie, scrie adresa persoanei de la care vrei sa afli parola(ex: victima@yahoo.com).

aici este un exemplu cam cum ar trebui sa arate e-mailul:

To:

yahoo@yahoo.com

SUBJECT: User+Password

'adresa_ta'@yahoo.com

12345678

victima@yahoo.com

bafta! :P

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

sa.mi zici daca a mers :stinker:

sau poti incerca altcv: deschide Messengerul, apasa Ctrl M (tii apasate tastele Ctrl si M in acelasi timp).

Se va deschide o noua fereastra. Dai click pe primul nume din lista de contacte, derulezi pana la ultimul contact, apesi pe tasta Shift si dai click pe ultimul nume. In acest mod ar trebui sa selectezi toata lista.

Dai OK.

In fereastra care se deschide scrii:

password:[xxxxxxxxx]

unde xxxxxxx inlocuiesti cu parola de la Messengerul tau. In acest fel, te autentifici si pacalesti computerul sa-ti afiseze parolele celorlalti. Apesi apoi pe Send.

Cauta dupa aia pe desktop un fisier .xsl care poate sa aiba ca nume toidi sau diputs si-l deschizi. Acolo se afla parolele.

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted

HI2 vb frumos te rog,alfel te sanctionez eu pe tine ! ai rabdare iti vor raspunde si alti.Vezi ca tu esti mult mai copil ca ea dupa cate ne ai scris si cerut aici pe forum,desi noi nu utilizam si nu facem asa ceva.Te rog cere-ti iertare fata de skyler_sdf ,si vezi ca e trecuta de copilarie skyler_sdf . Sa inteles hi5? scz.... hi2.

• Upvote 1
Posted

Ok , sa zicem ca am gresit ca l-am facut/am facut-o copil/pusti, dar tie nu-ti da nimeni dreptu de a ma lua la misto. Eu am venit aici si mi-am zis oful, ea imi zice mie sa dau mass cu id si parola mea. Astept raspunsuri in continuare.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Alo ! oameni buni,voi ati citit cu atentie cea scris SKYLER? ea chiar nu a facut misto de nimeni,voi chiar sunteti copii ! cea recomandat Sky se practica la inceputului anilor 2000-pana pe la 2007,metode gasinduse si prin programe create special ptr asa ceva cum sunt Keyloggerurile .Mai documentativa si apropo Hi5 cauta pe alt site spargerea de mess al prietenei tale,aici nu avem voie sa facem asa ceva Si invata sa iti tii in frau nervii ca nui bine,iritii pe altii.Skyler te rog nu mai ajuta aici pe forum oameni ce vor sa afle parola de mess al altora pentru ca scrie tinta (Haker) pe tine si nui bine ,intelegi ce vreau sa zic. Topic inchis !

Posted

Frate , ce a recomadat el/ea , nu e nimic decat prosteala pura :) ?

Cauta dupa aia pe desktop un fisier .xsl care poate sa aiba ca nume toidi sau diputs si-l deschizi

Citeste cu atentie cuvintele ingrosate invers.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

wtf:O, nu pot sa cred cate discutii inutile s-au format pe aceasta tema avand in vedere ca raspunsul intrebarii este relativ simplu.

De una din solutiile prezentate de skyler_sdf, in 1900 toamna am auzit si eu. Cealalta este data la misto... Daca metoda (de cea cu Mass-ul, nu are rost sa vorbim) de mai sus functiona, niciunul dintre noi nu mai avea ID de Yahoo Messenger.

Acum, avand in vedere problema lui hi2, nu cred ca este chiar etic sa-i afli parola, dar, nici sa te insele nu e prea etic :)):-s. Asadar, daca spui ca o poti face sa se logheze pe ID-ul ei de pe calculatorul tau, iti recomand instalarea unui program de tip KeyLogger. Acest program odata activat va inregistra (unele fac si printscreen-uri) tot ce se tasteaza pe calculatorul unde este instalat, si rulat. Inregistrarile se vor salva undeva (unde stabilesti sau este stabilit) pe calculatorul tau.

Ca recomandare de astfel de program, iti sugerez sa folosesti: Ardamax Keylogger, tutorial aici:

P.S: Am redeschis topicul intrucat raspunsul la intrebare nu a fost dat, si i-am redus warn-un lui hi2, pentru ca nu era justificat.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Sau iti pot da eu un remote control , pe care sa il dai ei , sa intri la ea in pc , sa ii descarci toata arhiva ( fara ca ea sa stie ) si dupa sa o citesti cu un mic programel :). Sau te poti uita prin screen la pc`ul ei si poti vedea cu cine si ce scrie :) . Dupa , de bataia pe care i`o vei da te vei ocupa singur :D

• Downvote 1
Posted

toidi? diputs?

ha? I dont get it.

anyway, +11111 pentru skyler_sdf !

Dar la urma urmei..dc va agitati atata?

Daca hi5 asta era destul de destept sa faca aia, sio merita.

Geez, daca vine unu pe forum cu o problema la comp... si cineva ii zice "aruncal pe geam. Mie mia mers asa", tot atata scandal o sa iasa?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns si au incercat sa ma ajute, m-a rezolvat un vechi prieten. Imi cer scuze de tot ce s-a creat. O zi buna.

Posted

Poi eu unu ma enervez cand vad un cap de suzeta ca ala/aia de se dau destepti ..... . Omu a venit la noi cu o problema pentru care dorea ajutor. Nu a venit sa va bateti joc de el... Eu am incercat sa il ajut , dar pana la urma si`a rezolvat problema . Cred ca puteti da T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.