Quarantino Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Putin probabil sa mai existe oameni cu problema mea dar... Am 2 placi grafice ASUS Matrix GTX580 Platinum si nu reusesc nicicum sa le instalez. Sistem: placa de baza ASUS P8P67 Deluxe, procesor Intel Ci7 2600K@3.4GHz, memorie Corsair Dominator GT 2x4GB la 2000MHz ori 2 (16GB DDR3), SSD Crucial 256GB, 2xHDD WD Velociraptor 600GB in Raid, PSU Thermaltake Toughpower 1200W... Sistem de operare Windows 7 Ultimate 64. Am incercat toate driverele posibile de la nVidia pentru seria 5xx, de la 262.99 (primul driver pentru 5xx) pana la 290.36 (ultima varianta beta). Am incercat instalare prin Windows Update, instalare manuala, instalare in Safe Mode... Am citit tot ce am gasit legat de GTX580 BSOD, am incercat toate variamtele gasite pe forumuri... Am incercat cu ambele placi simultan, cu fiecare placa separat in fiecare slot PCIe... Am incercat cu Windowsul instalat pe SSD, cu Windowsul instalat pe o partitie Raid, cu 16GB DDR, cu 8GB DDR, cu 4GB DDR... Am incercat sa instalez driverul imediat dupa ce am instalat Windowsul, am incercat dupa ce am instalat toate celelalte drivere, dupa ce si-a facut Windowsul toate update-urile... De fiecare data totul merge pana in momentul in care instalez driverul placii video. La restartare, imediat dupa ecranul de incarcare, fie imi apare BSOD cu referire la fisierul nvlddmkm.sys, fie ecranul se innegreste si asa ramane (cred ca in functie de varianta de driver incercata). De fiecare data fie folosesc Windows Recovery, fie intru in Safe Mode si dezinstalez driverul video, fie reinstalez Windowsul si o iau de la capat... Si de fiecare data la instalarea driverului video > BSOD. Daca are cineva vreo varianta care sa ma ajute va rog sa mi-o spuneti. Sunt dispus sa incerc orice nazbatie... Mi-e greu sa cred ca am cumparat 2 placi, ambele defecte din fabricatie... Si inca ceva, esential as spune: am incercat 2 placi video mai vechi, un GT450 si un Ati Radeon 4870 X2 pe aceeasi configuratie si nu ma avut nici o problema cu nici una dintre ele. Am incercat si ambele placi GTX580 pe o configratie mai veche > aveeasi problema. Ambele placi merg cu driverul StandardVGA, nu merg cu nici o varianta de driver nVidia.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now