Jump to content

Rezolvare "key File Is Corrupted" In Kaspersky Internet Security 2012

Recommended Posts

Posted

Pentru ca mi-a expirat vechea licenta de Kaspersky Internet Security 2011, am achizitionat o noua licenta pentru 5 calculatoare a noului produs, Kaspersky Internet Security 2012.

Totul bine si frumos, l-am instalat si activat pe un calculator cu Windows XP SP 3 fara nicio problema, iar astazi, cand am vrut sa-l pun si pe laptop (Windows 7 Professional SP 1), dupa instalarea si introducerea codului de activare, primeam un minunat mesaj: "Key file is corrupted", in conditiile in care licenta era folosita doar pe un singur calculator, nicidecum pe 5.

Dupa cateva zeci de minute petrecute pe Google si pe pagina de suport a celor de la Kaspersky, am ajuns in sfarsit aici: http://support.kaspersky.com/kis2012/tech?print=true&qid=208285531

!!! Asadar, pentru a scapa de problema, Kaspersky Internet Security 2012 (12.0.0.374), versiunea curenta a antivirusului, necesita instalarea patch-ului G, ce elimina urmatoarele bug-uri:

• Some interface problems of Kaspersky Internet Security 2012 version 12.0.0.374.
  • Problem of updating the program databases.
  • Error concerning display of the license validity period after adding an additional activation code
  • Error concerning display of the number of remaining days and the license expiry date.
  • Error concerning display of detected and eliminated threats in the Security problems list
  • Problems concerning Anti-Banner, Virtual Keyboard and Kaspersky URL Advisor display in Mozilla Firefox 8.
  • Problem of the “Key file is corrupted” error during the program activation has been eliminated.
  • Problem concerning “hanging” of MS Office Outlook 2007 during scan of large archives (larger than 30 Mb) embedded into mail messages by the Anti-Spam component.

Cum se instaleaza patch-ul G ?

1. Dupa ce instalati programul (KIS 2012), rulati un update manual:

kis2012_6328_01_en.gif

2. Odata ce actualizarea a avut loc cu succes, restartati calculatorul.

3. Dupa restart, deschideti Kaspersky-ul, si verificati daca patch-ul a fost instalat (versiunea standard este: 12.0.0.374 a.b.c. Dupa instalarea patch-ului G, ar trebui sa va fie afisat: 12.0.0.374 a.b.c.d.e.f.g):

kis2012751801en.jpg

4. Daca patch-ul a fost instalat, nu mai ramane decat sa activati produsul, fara a mai intampina vreo problema.

Succes :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.