Jump to content

Recommended Posts

• 37 years later...

Posted

A inceput sa imi dea cand sunt pe srv dupa 2 min "connection problem" si se blocheaza , cand ma uit la favorites merg celelalte srv numai asta nu , dupa vreo 5 min , dau refresh dupa refresh ,apare, intru si ii vad pe ceilaltzi cu aceleashi scoruri (lor nu le-a dat nik) . Apoi o luam de la capat imi da din nou "warning : connection problem"

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

A inceput sa imi dea cand sunt pe srv dupa 2 min "connection problem" si se blocheaza , cand ma uit la favorites merg celelalte srv numai asta nu , dupa vreo 5 min , dau refresh dupa refresh ,apare, intru si ii vad pe ceilaltzi cu aceleashi scoruri (lor nu le-a dat nik) . Apoi o luam de la capat imi da din nou "warning : connection problem"

Deci si mie mi se intapla da mie numi iese imi da conection problem atat ori o fi ca e lag....ori ai tu ceva probleme asa cred eu :-?

Posted

ba , mai citeste odata ! nu intelegi ca numai la wTk mi se intampla ??? si nu e cl_flushditentity packet aia e de la lag

P.S. acum ma da afara srv

Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 182

...

Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 178

Posted

IMI DA LA TOATE SERVERELE MA OMOR !!! :stars::crazy: si tocmai am reinstalat CS

Posted

ba , mai citeste odata ! nu intelegi ca numai la wTk mi se intampla ??? si nu e cl_flushditentity packet aia e de la lag

P.S. acum ma da afara srv

Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 182

...

Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 178

E de la tine schimbati cs iti sugerezi cs romania nai nici-o problema cu el si ai nsite ghiduri:)

Posted

E de la tine schimbati cs iti sugerezi cs romania nai nici-o problema cu el si ai nsite ghiduri:)

aham atunci trebuie sa nu jucati cu steam :(( pana vine tavi sa rezolve problmea :D

Posted

nu , cred , oricum chestia cu HOST_error e de la mine :-( o sa caut alt cs lant tot nu iau 1.6 :->

P.S. CHESTER = TAVICU ???

Posted

ba vezi ca ai "quotat" gresit :)) . Oricum ms ma , nush dc vroiam sa stiu , hai ca merge cs , si parca nu-mi mai da asta cu connection problem dak mai e vreo problema anuntz :P

Posted

aham , bine ai venit inapoi , tot imi da problema cu connection problem :((

----

Edit later : gata cred ca s-a rezolvat (de la sine) sigur era o problema de conectiune :)

• 2 weeks later...
Posted

am pgl gui 2.9 ( ala in romana ) si patesc aceashi chestie..rar,dar patesc!si nu numai pe srv asta..ci si pe altele.nu pot gasi o explicatie plauzibila..

dip me in chocolate and feed me 2 lesbians oO

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.