shanty Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Salutare! De curand, intr-o bulibaseala nocturna pe la PC am apasat o combinatie "mortala" de CTRL cu ...ceva, si acum de cate ori apas tasta CTRL (singura sau in combinatie cu alte taste) mi se deschid simultan: google, yahoo mail, winamp si help and support center. am mai facut eu combinatii dubioase si altadata, dar la asta chiar nu reusesc sa ii dau de cap. stie careva cum pot sa anulez combinatia asta exploziva? p.s doar cu CTRL din stanga am probleme, cel din dreapta inca e ok, pana il rezolv si pe asta ms anticipat, poate cineva stie mai multe decat mine, totusi........ ^'>
gaby Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 , ai tastatura multimedia ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
shanty Posted December 22, 2011 Author Report Posted December 22, 2011 , ai tastatura multimedia ? cred ca da........ are niste butoane de media pe ea, nu le-am folosit niciodata.....dar cred ca e tastatura de aia Am facut combinatia fatala in timp ce lucram prin niste poze (selectam, mutam, etc.). Dupa ce mi-am batut capul 2 nopti si am innebunit PC-ul, am reusit sa ajung la "performanta" ca se deschide doar pagina de yahoo si cea de google, fara help si winamp. Ca sa scap de ele am folosit CTRL+C+ sageata, nu mai stiu care din ele, pe unele se deschide winamp, pe una singura nu se mai deschide, dar nu o mai iau de la capat. acum...poate stiti cum fac sa reivna la normal, mi-e dor de CTRL+C, CTRL+V....
gaby Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Daca nu ai un program al tastaturii care te ajuta sa creezi scurtaturi, dezinstaleaza driverul tastaturii din Device Manager, dupa care reinstaleaza-l. Ar trebui sa se rezolve... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
shanty Posted December 23, 2011 Author Report Posted December 23, 2011 Daca nu ai un program al tastaturii care te ajuta sa creezi scurtaturi, dezinstaleaza driverul tastaturii din Device Manager, dupa care reinstaleaza-l. Ar trebui sa se rezolve... asta am incercat deja.....fara succes..... nu am program pt creare scurtaturi, dar ma pricep de minune lsa mi le creez singurica pt ca mi-e f. dor de tasta mea CTRL, dupa ce am piedust noptile cautand ajutor pe la altii mi-am luat inima in dinti si m-am apucat de facut combinatii. Rezultat: dupa combinatia CTRL+C+una dintre sageti (nu mai stiu exact care si n-am chef sa o iau iarasi de la capat) am scapat de winamp si help and suport center. combinatia CTRL+N+sageata in jos - se deschide doar o fereastra de internet (initial se deschideau 2) acum ma chinui sa ii dau de cap cand apas CTRL se deschide explorer si, daca sunt intr-un folder, mi-l inchide..... P.S. se pare ca n-a mai avut nimeni astfel de probleme, sunt unica!
Solution gaby Posted December 23, 2011 Solution Report Posted December 23, 2011 Ce tastatura ai ? Daca spui ca nu folosesti niciun program care te ajuta sa setezi/creezi scurtaturi, incearca sa mergi in Control Panel -> Printers and other Hardware -> Keyboard -> tab-ul Key Settings -> Restore defaults Daca nu ai tab-ul Key Settings inseamna ca nu ai IntelliType-ul instalat, si atunci tind sa cred ca un alt software este responsabil pentru setarea scurtaturilor tastelor. In ultima instanta, daca nimic nu functioneaza, iti pot recomanda sa folosesti System Restore, pentru a reveni la o configuratie mai veche a sistemului, de preferat inainte de combinatiile create. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now