Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cea mai mare retea de socializare din lume, Facebook, reprezinta un bun motiv pentru ca multi candidati sa nu fie acceptati la un interviu pentru un loc de munca, sau, pentru a fi concediati. Cu toate acestea, nu este singurul rau pe care puteti sa vi-l faceti daca aveti un cont de Facebook, sau, mai exact, daca nu stiti cum sa folositi aceasta unealta de socializare. O firma de avocatura din Anglia spune ca o treime din divorturile de acolo sunt cauzate de Facebook.

Nu, nu de faptul ca el sau ea sta prea mult pe Facebook, nu asta i-a despartit, ci faptul ca acolo s-au gasit cele mai multe dovezi prezentate in instanta atunci cand s-a apelat la divort. Acest lucru se intampla de doi ani de zile, asa ca, cineva trebuia sa traga semnalul de alarma.

Prin urmare, se dovedeste ca este destul de greu sa te ascunzi de propria prietena/sotie atunci cand flirtezi cu fosta (sau amanta) pe Facebook.

facebookdestroymarriage.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eh, treaba e discutabila :P. Se pot face private multe informatii dintr-un cont Facebook, numai ca, nu multe persoane fac asta.

Si, in plus de asta, eu nu sunt de acord cu scuza "Facebook-ul mi-a distrus casnicia". Defapt, singurii care si-au distrus-o au fost persoanele in cauza. De ce ? Destul de logic, daca vrea sa insele, inseala chiar daca are cont de Facebook, chiar daca nu. Deci, unde e vina Facebook-ului ca anumite persoane nu au minte in cap ?

Uh, m-am aprins prea tare :D:)) ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eh, treaba e discutabila :P. Se pot face private multe informatii dintr-un cont Facebook, numai ca, nu multe persoane fac asta.

Si, in plus de asta, eu nu sunt de acord cu scuza "Facebook-ul mi-a distrus casnicia". Defapt, singurii care si-au distrus-o au fost persoanele in cauza. De ce ? Destul de logic, daca vrea sa insele, inseala chiar daca are cont de Facebook, chiar daca nu.

Corect :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.