Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sall

Recent am luat pe stic acest joc dar format din discuri.Cu deamon tools l-am instalat disc 1,2,3,4 .Totul a fost bine pana cand,am intrat in el si cu stupoare imi da eroarea:Isert the corect CD-ROM,select OK and restart application.

Ce sa fac?

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Pai, raspunsul multora ar fi: "Cumpara jocul original."

Ca sa nu spui totusi ca nu te-am ajutat deloc, problema vine din partea crack-ului. Ori nu l-ai aplicat cum trebuie, ori acesta nu functioneaza, ori, cu crack-ul pe care il ai poti juca numai cu CD-ul 1 montat in Daemon Tools.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Poi am l-am instalat si cand intru imi da eroare si tre sa pun crackul?

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

poi la cel de la care l-am luat crackul merge

Posted

Ce vrea sa zica Gabi(cred) este ca, dupa ce se termina jocul de instalat, mai dai odata Mount Image si alegi din nou CD1, pe aceeasi partitie. Apoi pui crack-ul si vezi; daca nu merge, install din nou si incearca cu alt crack. App, daca nu ma insel, iti trebuie SP3.

fWy1P.gif

Posted

de unde iau alt crack?(fara intrusi) :-?

Posted

am descoperit cauza

am sters speed_exe si am pus crackul in locul lui si a mers. merci de sugestii :good:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.