xDroid Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 Buna seara, Iata ca am revenit aici asa cum am promis. Sunteti foarte ok si va multumesc si felicit pentru acest lucru, iar de aceea doresc sa va adresez o alta intrebare. De ce cod / hook am nevoie pentru a adauga si la mine pe forum acel chenar + reclamele google din header-ul forumului dumneavoastra ? Multumesc pentru generozitate si seriozitate Cu stima si respect ...
xDroid Posted January 9, 2012 Author Report Posted January 9, 2012 O mica parere ... ceva ? Multumesc
+Hell_Spawn Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 Nu te grabi . Cineva iti va raspunde pana la urma , ti`as spune chiar eu , dar nu ma prea pricep la chestiile astea asa ca las pe altii sa te ajute
gaby Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Intra in ACP -> Look & Feel -> Alegi tema pentru care vrei sa faci modificarea -> alegi fisierul globalTemplate -> cauti linia: <if test="pmbox:|:is_array( $items['notifications'] )"> Deasupra ei adaugi codul catre anunturi, pe care, cu cateva cunostinte de HTML + CSS, il pui intr-un div/tabel pe care il customizezi astfel incat sa arate cum vrei tu. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
xDroid Posted January 15, 2012 Author Report Posted January 15, 2012 Multumesc, dar totusi insist ... nu se poate tot codul, deoarece nu prea stiu cum sa fac acel div/tabel ... Multumesc
gaby Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Iti recomand putin unicitate. Nu ar fi prea interesant ca forumul tau sa arate exact ca acesta. In mare, div-ul trebuie sa arate asa (putand fi customizat dupa plac): <div style="text-align:center; background-color:#0099CC;">cod anunturi</div> codul anunturilor urmand sa il personalizezi din contul de Google. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
xDroid Posted January 15, 2012 Author Report Posted January 15, 2012 Multumesc mult de tot Raman dator ...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now