Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara,

Iata ca am revenit aici asa cum am promis. Sunteti foarte ok si va multumesc si felicit pentru acest lucru, iar de aceea doresc sa va adresez o alta intrebare.

De ce cod / hook am nevoie pentru a adauga si la mine pe forum acel chenar + reclamele google din header-ul forumului dumneavoastra ? Multumesc pentru generozitate si seriozitate :D

Cu stima si respect ...

post-26854-0-83731500-1326038855_thumb.p

Posted

Intra in ACP -> Look & Feel -> Alegi tema pentru care vrei sa faci modificarea -> alegi fisierul globalTemplate -> cauti linia:

<if test="pmbox:|:is_array( $items['notifications'] )">

Deasupra ei adaugi codul catre anunturi, pe care, cu cateva cunostinte de HTML + CSS, il pui intr-un div/tabel pe care il customizezi astfel incat sa arate cum vrei tu.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Multumesc, dar totusi insist ... nu se poate tot codul, deoarece nu prea stiu cum sa fac acel div/tabel ... Multumesc :D

Posted

Iti recomand putin unicitate. Nu ar fi prea interesant ca forumul tau sa arate exact ca acesta. In mare, div-ul trebuie sa arate asa (putand fi customizat dupa plac):

<div style="text-align:center; background-color:#0099CC;">cod anunturi</div>

codul anunturilor urmand sa il personalizezi din contul de Google.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.