Gerrard Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Deci jocul este foarte tare este online ca cs dar este pe rasa oamenii diferiiti sunt 5 rase si mai multe versiuni prima rasa soul master dark wizard a doua blade knight dark knight a treia :elf muse elf a patra Magic gladiator si ultima Dark Lord dark lordul se gaseste pe cea mai noua veriune aici gasiti >>>Download
+Al3xXys Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 download ma , ti-a mai zis odata kix Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
sadammm Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 are virus (l-am gasit cu bitdefender)
+icebird Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 sadammm, ultimul mesaj a fost postat in data de Jul 14 2007, 08:34 PM.Te rog nu mai raspunde la mesaje vechi Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
gaby Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 are virus (l-am gasit cu bitdefender) ← Am descarcat si eu arhiva, si nu are nici un virus. Scanat cu kaspersky 7, si bitdefender (scanare online). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now