Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua! De ceva timp monitorul meu se stinge si se aprinde cand vrea "muschii lui". Am inteles ca este posibil sa fie de la cablu, l-am schimbat, tot aceeasi problema. In plus, in momentele cand merge nu pot "respira" din cauza REGLARI AUTOMATE, LUMINOZITATE etc. care se activeaza singure si abea ca dispar.... Daca stiti cum as putea rezolva aceste probleme va rog sa imi spuneti. Multumesc anticipat!

PS: Daca aveti nevoie de marca si alte lucuri ale monitorului le puteti gasi aici: http://www.emag.ro/monitoare_lcd/benq_fp71...--p99.L1C72.BSE

Posted

Nu poate fi de la placa video, inainte aveam alt PC si tot asa facea acum am unul nou si aceeasi problema. Evident ca imi pot lua alt monitor dar as vrea sa il repar pe acesta.

Posted

Am avut si eu aceeasi problema cu vechiul monitor. Nu am reusit sa o rezolv, ba mai mult, dupa ce am cumparat unul nou, l-am dat unei cunostinte. Am intrebat daca face probleme si mi-a zis ca nu, so i don't know,

Marog, eu iti recomand sa mergi cu el la un service; problema ar putea fi de la condensatoare/rezistente, ori e vreunul topit, umflat etc.

fWy1P.gif

Posted

Ideea mea era sa il repar sa nu dau altii bani pe unul nou, acum nu sunt sigur ca e tocmai bine, se merita sa il repar pe asta sau sa iau altul nou? Eu am incercat acest monitor si la calculatorul fratelui meu si tot nu se linistea...

Posted

software nu e, cablul nu e.

deci ceva e pe punctu sa cedeze,sau deja a cedat..

singuru sfat care are sansa d succes fara sa demontezi monitoru, ar fi sai tragi cateva palme...

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Stiu siu eu...poate nu face contact ceva asa cum ar trebui, prin el.

Sau a 2-a varianta mai probabila, e bandtuit, poate ar trebui exorcizat =)) (joke)

Posted

auzi la mine la munca un manager avea si el monitorul tot la fel probleme numai ca la el cand misca masa sau atingea monitorul.era din mufa din monitor si nu din cablul de alimentare sau din mufa video.si a trebuit cei de la IT sa il schimbe.

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Buna ziua! De ceva timp monitorul meu se stinge si se aprinde cand vrea "muschii lui". Am inteles ca este posibil sa fie de la cablu, l-am schimbat, tot aceeasi problema. In plus, in momentele cand merge nu pot "respira" din cauza REGLARI AUTOMATE, LUMINOZITATE etc. care se activeaza singure si abea ca dispar.... Daca stiti cum as putea rezolva aceste probleme va rog sa imi spuneti. Multumesc anticipat!

PS: Daca aveti nevoie de marca si alte lucuri ale monitorului le puteti gasi aici: http://www.emag.ro/monitoare_lcd/benq_fp71...--p99.L1C72.BSE

Problema la monitorul tau e de ordin electronic adica la partea de alimentare. se poate rezolva la orice service care totusi are habar de electronica, nu un service specializat pe schimbat module. Din cate stiu eu reparatia la un astfel de defect nu depaseste 80 lei. Spor!

• 7 months later...
  • 10 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.