Jump to content

Raziel

+Veteran
 • Posts

  832
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Everything posted by Raziel

 1. Atunci e normal sa nu-ti mearga. Userii obisnuiti nu au dreptul de a crea baze de date. Trebuie sa faci restore cu root sau sa creezi baza de date manual inainte. Dupa ce ai creat-o, deschizi fisierul .sql si stergi partea cu CREATE DATABASE. Pe urma ii dai restore.
 2. Nu neaparat. Daca te loghezi in Phpmyadmin cu acelasi user si merge, verifica permisiunile pe korsagam_de.
 3. Access denied poate avea 3 cauze: - username gresit - parola gresita - permisiuni lipsa
 4. Celeron B820 nu cumva e pe socket G2 ?
 5. Zx.Vlad n-ai inteles nimic. https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=taskbar+buttons+length
 6. Cine nu gaseste ce-l intereseaza, sa testeze personal si sa consulte forumul lor. Deja transformam o discutie tehnica intr-una filozofica.
 7. Sunt de toate pentru toti. La capitolul Bugs fixed apar predominant aplicatii fixate. Cine nu stie sa citeasca macar lista aia, sa-si vanda calculatorul.
 8. 80°C cu maxime de 90°C sunt temperaturi normale pentru fieru tau. Dupa cum bine vezi, la 80°C frecventa sta teapana la 2.3 GHz. Urmareste si temperatura vs. frecventa pentru procesorul video.
 9. Fiecare release are un changelog. Acolo se poate vedea ce facea inainte, ce face acum, ce s-a adaugat, ce s-a scos, ce s-a fixat.
 10. Atunci e clar. N-ai definit bine IP-urile DNS pe placa de retea sau serverele definite nu functioneaza sau probleme firewall sau naiba stie ce mai ai tu prin retea sau domeniul nu exista sau nu s-a updatat.
 11. Vezi ce-ti ofera Wine si de ce are nevoie GTA IV. Daca nu poti sa afli raspunsul, faci un test.
 12. Am intrebat daca iti rezolva IP-ul. Nu e obligatoriu sa-ti raspunda. Adica daca iti arata asa: sau asa:
 13. Da un ping in domeniu si vezi daca-ti rezolva IP-ul.
 14. Pasta termoconductoare, pasta termica, T.I.M., Thermal Grease, you name it ! 80°C nu este o temperatura critica. E ok. Cat despre laptop, cred ca ai asteptari prea mari din partea lui.
 15. Nu conteaza cate aplicatii deschise ai, ci memoria pe care o consuma. E ok. Tu trebuie sa urmaresti evolutia programului pe parcursul rularii. Numai asa poti sa observi ce limite se ating atunci cand crapa.
 16. Eu ziceam sa monitorizezi cata memorie consuma aplicatia de zici tu ca-ti epuizeaza memoria. Usage-ul memoriei este normal la ce ai acolo. Pune pozele pe http://imgur.com. Nu vezi ca stai sa te chiorasti in pozele tale ?
 17. Nu stiai ? Ciudat... Daca stau sa ma uit tocmai tu mi-ai dat +1.
 18. Ba se poate, nu te mai baga aiurea. Insa trebuie sa pupi rewrite-ul cu engine-ul IPB, iar eu nu cunosc mai nimic despre IPB's internals. Asa ca sa raspunda tot astia destepti.
 19. Nimeni n-a spus nimic de faptul ca pe 32-bit esti limitat la 2 GB per proces. Asa ca monitorizeaza cu Process Explorer sau ceva. Daca aplicatia incearca sa aloce mai mult de 2 GB, aceasta se va termina cu mesajul mentionat, indiferent de cat RAM mai ai available.
 20. Era suficient sa te uiti pe site-ul produsului sau pe Wikipedia: Sursa WineHQ: Sursa Wikipedia:
 21. Ce-aveti fratilor ? Wine este un layer de compatibilitate binara si atat, nu transforma nimic.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.