+lolek Posted July 15, 2007 Author Report Posted July 15, 2007 Salut , am si eu o intrebare .. as vrea sa imi fac un site genu ..: www.noi2.ro , www.prieteni.ro , sa iti faci prieteni ONLINE , dar nustiu cum .. HTML .. va rog frumoss help ms mult I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
gaby Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 lolek tu esti moderator si sincer am mai multe pretentii de la tine, ce cauta un subiect legat de scripturi in Timp Liber daca este creata o categorie cu World Wide Web ? In legatura cu scriptul, nu te putem ajuta, scripturile de acest gen nu se gasesc gratuit. S-ar putea sa se poata fura ceva din sursa, dar nu are sens deoarece este foarte multa munca si nici nu sti sigur daca iti va iesi. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+lolek Posted July 15, 2007 Author Report Posted July 15, 2007 Stiu boss ca ai pretentii dar .. eu fac asta in timpul liber scz dar atunci imi fac post de radio si cum fac dedicatii online, nu pe mess cu site html I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now