Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara!

Am instalat Windows 7 si, la instalarea unui program de pe Internet, se pare ca am "agatat" un troll.

Am reinstalat Windows 7 si Security Essentials iar acum nu ma lasa sa activez Windows Defender, in plus, PC-ul apare ca Public network, ceea ce, din cate stiu, face calculatorul vulnerabil. Din Network and Sharing Center nu pot deconecta Public Network.

La scanare, PC-ul arata ca este curat dar faptele spun altceva.

Inainte de o eventuala alta reinstalare, trebuie sa curat sistemul cu un program?

Sau ce ar trebui sa fac pentru ca PC-ul sa mearga?

Multumesc!

Posted

Uneori chiar si o simpla scanare<boot scan>cu AV.ul nu e destul de eficienta..de ex la avast, un boot scan nu detecteaza nimic grav, si ai nevoie d MBAM si OTS, in urma carora afli daca ai un virus serios sau nu...acum depinde d ce antivirus ai.

Posted

Acum am Windows Security Essentials care a scanat si nu a gasit nimic.

La incercarea de a activa Windows Defender, imi spune ca prezenta unui alt antivirus poate duce la conflicte. Dar eu nu am alt antivirus. Mi-a cerut sa-l dezactivez la instalarea Security Essentials si m-am conformat. Restart, verificat ca antivirusul s-a dezinstalat si descarcat Essentials. Apoi Windows Defender imposibil de activat.

Iar acum apar si cu Home Network si cu Public Network.

Din manifestarile lui, trag concluzia ca este un troll ceva dar de ce nu am scapat de el dupa reinstalarea Windows? Sau, inainte de asta, trebuie sa-i dau clean cu ceva?

Posted

Cauta pe forum, e un CD bootabil cu un antivirus facut de microsoft, poate te ajuta.

Also, sunt putini virusii care pot supravietii unei reinstalare a sistemului de operare, sigur nu ai facut tu ceva gresit de nu poti activa? Poate daca incerci sal instalezi again.. Poate CD-ul era cu bube..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

CD-ul este original.

Nu am facut nimic aiurea. Cand am verificat statutul Firewall, dupa reinstalare Win, apaream ca Public Network, desi la prima instalare, eram ca Home iar acum nu ar fi nicio problema daca as putea modifica.

Cateodata ma lasa sa intru in W Defender dar apoi ma scoate aratandu-mi iconita cu "W Defeder nu este activat. Click pentru activare" Click si degeaba.

Cineva se joaca cu nervii mei. Dar asa teapan sa fie ca nu s-a dat lovit la reinstalare?

CD-ul bootabil se face de pe un calculator curat. Al meu nu este, se pare. Deci solutia asta pica.

Posted

Cauta un msa.exe, sau mai simplu cu task manager, e un virus..daca nu.l ai incearca sa re.activezi def:task manager>services tab>right click windefend.>select start device, sau din msconfig..

Sau run>regedit.exe>hkey_local_machine\software\policies\microsoft\windows defender si sp.mi ce setari ai acolo

Posted

Din Task Manager, imi zice asa: "The WD on Local Computer started and then stopped. Some services stop automatically if they are not in use by other services and programs"

Din run, cica este gresita comanda.

Posted

Din ce spui, sunt aproape 100% sigur ca ai gandacei prin calculator. Incearca sa instalezi versiunea de incercare a lui Kaspersky Internet Security 2012 de aici: http://www.kaspersky.ro/trials, actualizeaza-l, si efectueaza o scanare completa a calculatorului. Spune-ne rezultatul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.