neoloi Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 salutare.... am o retea de calculatoare prin wifi... am dat sher la o partitie....o vad toate calculatoarele...dar nu pot intra pe ea...ami zice ca nu am permisiunea, sa vb cu un administrator daca vreu sa fac asta... de ce-mi apare asa...unde dau sa pot intra pe partitia respectiva din orce calc in retea... folosesc Windows 7 mersi...astept raspuns...
gaby Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Poti sa imi spui ce procedeu ai folosit pentru a sharui partitia ? 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
neoloi Posted January 21, 2012 Author Report Posted January 21, 2012 am rezolvat...trebuie sa fie pe toate calculatoarele acelasi user si sa aibe neaparat setata parola...si merge , e cam ciudat dar de...asa e pe windows 7
gaby Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Asta vroiam sa iti si recomand (e cel mai bine pentru securitate), de aceea te-am intrebat cum ai procedat, ca sa stiu ce sa iti spun. Ma bucur ca ai rezolvat. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now