Jump to content

Recommended Posts

Posted

1)Cum pot sa mai adaug butoane pe bara din header:

43322780285879346956.png

Am incercat din tema dar nu merge. Adica merge dar nu pot sa pun link pentru ca sunt complicate acolo .

2) Cum pot sa fac la profil sa arate Locatia/Status etc mai ingrosate asa cum este aici pe forum.

99187559263445886005.png

3)Cum pot adauga marceheaza bordul ca fiind citit la mine pe tema ?

97912060436314366246.png

Are dar numa in categori .Adica trebuie sa intri in fiecare categorie si sa dai "Marcheaza acest forum ca fiind citit"

Multumesc

Posted

1) Instalezi Fusion Menu, sau vezi acest tutorial: http://ipbcore.net/tutorials/article/1-add-new-tabs-to-the-navigation-bar/

2) Vezi prin: ACP -> Look & Feel -> tema pe care o folosesti -> Topic View -> topic view template

3) Mark Community/Board Read ar trebui sa se afle acolo, in mod standard, deci, daca nu folosesti tema standard, este o eroare din tema pe care o folosesti. Incearca sa cauti prin ACP -> Look & Feel -> globalTemplate -> cauta ceva de genul mark board si vezi poate rezolvi ceva.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Multumesc pentru raspuns

Ai idee de ce imi apare asa 88951953354362348285.png

atunci cand pun modul ibEconomy ?

Deci mi-a mers pe modul offline cu hooks puse pana mai adeneauri ca am modificat cate ceva pe la mod.Am pus produse etc, si dintr.o data mi-a picat forumu , am scos hooks si si-a revenit.

Oi fi gresit eu ceva cand am modificat?

Habar am

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.