Jump to content

Recommended Posts

Posted

In momentul de fata nu cred ca mai este un secret pentru cineva faptul ca in 2012 Microsoft a decis sa aduca controller-ul de miscare Kinect pe PC. La nivel de desktop conexiunea s-ar face prin simpla adaugare a camerei speciale intr-un port USB. Microsoft se pare ca planuieste sa integreze controller-ul direct in laptop-uri. Acestea ar avea totul integrat in marginea superioara a ecranului LCD, unde gasim acum webcam-urile, si, bineinteles, ar laptop-urile ar avea nevoie de sistemul de operare Windows 8 preinstalat pentru a functiona software-ul aferent. Momentan au fost puse la punct cateva prototipuri, iar modelele comerciale vor fi gata cel mai probabil spre sfarsitul anului.

Oare ce preturi vor avea aceste laptop-uri, avand in vedere faptul ca vor avea nevoie de o configuratie performanta care sa poata duce jocurile :-? ?

kinectlaptop.png

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Opinia mea:

Cred ca acest,,controller" nu va avea succes...De ce?!? 1.Pt.ca eu,personal folosesc mouse-ul cateodata doar pentru a vedea unele detalii(deci nu dau click)..Controllerul presupune automat selectarea fisierului....2.Ar trebui incorporata o camera HD pentru a vedea unde ,,se duce ochiul>>>>>Pret mare:D, IAR in conditiile ACTUALE [-x [-x [-x APROAPE NIMENI NU ISI PERMITE!!!!:D:-?

• Upvote 1
Posted

Sincer ar fi o jucarie superba. Imbinata cu un software care recunoaste limbajul vorbit, ar fi genial.. gestul X schimba aplicatia, gestul Y inseamna back, gestul Z inseamna ca urmeaza sa scrie ce zici, etc..

Dar mai interesant ar fi sincer sa fie incorporata intrun smart-TV.

Anyway.. acel kinect e asa scump?

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

well va mai scadea umpic daca va fi incorporat in laptop.. si nu mi se pare extrem de mult, pentru o jucarie IT. Vor fi unii care vor vrea sa steie in pat, sa cupleze laptopu la tv,si sa umble pe net.

Sau sa joace un joc cu kinect.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.