Jump to content

Recommended Posts

Posted

N-am folosit pt o bucata buna de timp cartusul color din imprimanta fiindca mi s-a terminat una din cele 3 culori, si acuma am observat ca nu curge deloc. Am facut asta si cu apa oxigenata si cu alcool sanitar si mi-a curs foarte putin tus dar imediat dupa ce se usca de apa sau alcool nu mai curgea nici urma... Cum reusesc sa recuperez cartusul? Unul nou m-ar costa 100 de lei, asa ca nu prea e de bine.

Daca conteaza cumva, am cartusul Canon CL-511

Posted

Salut . Incearca sa incalzesti niste apa oxigenata iar dupa ce s-a incalzit pune apa intr-un recipient apoi ia cartusul si baga-l in recipient dar ai grija ca apa sa nu depaseasca acele lamele, mai precis sa nu atinga de senzorii din fata. Repeta asta de cateva ori pana observi ca, introducand cartusul in apa va incepe ca aceasta sa se coloreze de la cartus. Dupa asta, ia un servetel sau o laveta fina si curata usor acele lamele. Daca nici asta nu merge ma tem ca va trebui sa-ti cumperi un cartus nou.

Posted

chestia asta o pot face cu cun servetel?... adica sa umezesc un servetel si apoi sa stampilez cu cartusul pana vva lasa urma dorita pe servetel

Posted

chestia asta o pot face cu cun servetel?... adica sa umezesc un servetel si apoi sa stampilez cu cartusul pana vva lasa urma dorita pe servetel

Incearca si asa :)

Posted

Eu am încercat aşa (dacă merge, nu mai ştiu chiar): iei o bucată de bumbac (de la pijamele etc.) şi o pui la fiert în apă până clocoteşte. Scoţi cârpa de acolo şi o pui pe o farfurioară mică, după care pui cartuşul peste bumbac (aburul acela am înţeles că l-ar desfunda). ;)

Posted

tu ai incercat vreodata metoda asta?

Daca te referi la apa incalzita intr-un recipient, da , am incercat-o si a mers. Incearca si metoda lui Pavillion , pare mai buna:)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.