Jump to content

Pavilion

+Veteran
 • Content Count

  1,030
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Pavilion last won the day on November 14 2012

Pavilion had the most liked content!

Community Reputation

101 Awesome

About Pavilion

 • Rank
  Banned
 • Birthday 08/14/1997

Recent Profile Visitors

12,560 profile views
 1. Fiica merge la masă, unde se aflau cei 2 părinţi. Fiica: Mamă, tată: aţi văzut ce frumos e iubitul meu Tatăl: Nu-mi place. E foarte prost educat Fiica: Ba nu e prost educat. E cuminte, inteligent şi m-a vindecat complet de boala aia care mă făcea să sîngerez în fiecare lună.
 2. Conectezi routerul la PC cu un cablu şi gata. Dacă pe laptop ai net, trebuie să ai şi pe PC.
 3. alegi conexiunea pe care wireless-ul tău o poartă (adică numele wireless-ului) şi te conectezi. Atât P.S. Pune o parolă. Poate mai sunt indivizi care fură net de la tine.
 4. WAIT, tu deschizi un topic doar pentru că ai un manual în engleză şi tu vrei unul în română?
 5. I-am zis să caute pe google. Nu l-am ajutat? Ba da. Dacă căuta pe google, găsea manualul acela în 2 secunde. /// Ok, dar, de ce nu i l-ai postat tu, de exemplu ? Ca să inveţe să caute şi el. La multe probleme găseşti rezolvarea pe google şi nu mai umpli forumul cu topicuri inutile.
 6. Mă, s-a inventat WIRELESS! Caută în manual ce trebuie să faci pentru a-l activa! De ce ai conecta un router wireless la un laptop perfect funcţional prin fir ?
 7. M-am informat puţin şi am aflat că Delta = Chieftec la nivelul surselor. Cum chieftec fac surse foarte OK, eu zic că merită sursa aia. Are şi alimentare separată 6 pini.
 8. Instrucţiunile O instrucţiune reprezintă operaţia de bază pe care este capabil să o facă un procesor. De exemplu este de aşteptat ca un procesor să fie în stare să adune două numere pe care i le dăm şi să ne dea rezultatul; deci adunarea a două numere este o instrucţiune – îi dăm două numere, ne dă suma lor. Desigur, un procesor ştie să execute mai multe instrucţiuni, decât adunarea. Procesorul când primeşte operaţii spre efectuare, primeşte de fapt un set finit de instrucţiuni; acest set instrucţiuni de fapt reprezintă scheletul un program. Instrucţiunile în program sunt date într-o anumi
 9. Aşa este dragi colegi: un elev de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Buzău care a luat nota 7.4 la sociologie a fost nemulţumit de nota obţinută, aşa că s-a dus frumuşel şi a depus contestaţie. A rămas complet şocat când a văzut nota finală: 3.8, fiind astfel declarat respins la examenul de Bacalaureat. Inspectorul şcolar general al ISJ Buzău, şi anume profesorul Dumitru Ene, a declarat vineri pentru Mediafax că va demara o anchetă pentru a se stabili cum de s-a ajuns la o asemena situaţie. Este vorba despre o lucrare care a plecat cu o medie de 7.40 si s-a intors cu 3.80. in fa
 10. Nu sunt cârcotaş, dar e funny faza cu "Designed for humans" . Şi consider că 3 - 3.5" e o mărime ideală pent telefon, nu 4.8"
 11. Mie nu-mi place S3. Parcă-i tabletă, nu telefon. "Designed for Humans". Mda, mă gândeam să îl cumpăr câinelui meu.
 12. Da. Am o vârstă a sufletului ascunsă, peste cea normală, aşa că sunt mai mare .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.