Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut !

De cateva zile, am o problema foarte mare: cum fac un joc MMORPG ?

Ma intereseaza, cum pot sa fac jocul 3D, si sa fie gen Metin, WoW....

Stiu urmatoarele limbaje de programare: C++, Visual Basic (dar nu cred ca ma ajuta) si putin, putin Java.

Ce limbaje de programare mi-ar mai trebui sa stiu ?

Ca modelatoare pentru grafica 3D am Maya. Daca trebuie si altceva invat.

Mai pe scurt:

- Ce limbaje de programare trebuie sa stiu pentru a face un joc 3d MMORPG ?

- Ce modelatoare ar trebui sa folosesc ?

- Ce programe imi trebuie pentru a face o harta ?

Daca reusesc sa fac o harta, si pe ea sa am un obiect (orice) si jucatorul (playerul) si sa ma pot misca, ca la Metin/Wow pe harta, restul jocului e simplu.

Imi poate raspunde cineva la intreari ?

Multumesc anticipat !

P.S.: nu sunt singur... suntem o echipa de 10 insi ;) !

Posted

ms... cel mai bun raspuns pt.: "Cum sa faci un joc MMORPG - BROWSER".

dar... eu vroiam altceva... (poate ca nu am fost destul de explicit).

eu vroiam sa stiu cum se face un joc MMORPG nu browser, ca Metin sau WoW -> adica un joc care se descara....

Ma poate ajuta cineva... ?

Posted

Realizezi ca ceea ce ceri tu necesita mult mai mult decat citirea a catorva tutoriale despre limbaje electronice, right?

da... adica vreau sa creez un joc "calumea". am vazut multe programe care te ajuta sa creezi un joc 3d, numai ca acolo, nu alegi tu in ce categorie sa fie jocul (shootere, strategie, etc.), tu doar alegi niste skinuril la oameni/monstri si la harta.

nimeni nu mai sti.... ?

Posted

Programele alea nu te ajuta sa creezi un joc.. doar sa modifici jocu oferit de ei :)

A crea un joc e mult mai greu. Invata C#, poate te ajuta (am vazut un fps facut doar in c# si arata cute,desii consuma o tona de resurse).

Mai mult nu ai... Odata ce sti un limbaj de programare calumea, poti sa faci orice cu el..

Interesting fact: Windows7 a fost facut initial in C++ sau c# (cant remember) si abea un boot time de aproape o zi.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Programele alea nu te ajuta sa creezi un joc.. doar sa modifici jocu oferit de ei :)

A crea un joc e mult mai greu. Invata C#, poate te ajuta (am vazut un fps facut doar in c# si arata cute,desii consuma o tona de resurse).

Mai mult nu ai... Odata ce sti un limbaj de programare calumea, poti sa faci orice cu el..

Interesting fact: Windows7 a fost facut initial in C++ sau c# (cant remember) si abea un boot time de aproape o zi.

ok.... pana acum 1 sfat bun (sa invat calumea c#).

dar eu nu sunt lasator :D !

am studiat mai mult Metinu' si am observat ca unele fisiere cu extensii mai ciudate ex: .pyc , .eix ,etc.

sa nu-mi spuneti ca cu c# sunt facute aceste extensi.. :S .

cine mai ma poate ajuta....

P.S : nu vreau sa fac un joc fps... :D

Posted

.PYC - Python Compiler Script

.EIX - Metin 2 is a online role playing game from the genre MMORPG which was originally released in China but has since made its way to many European countries as well as America and Asia. Game files used by the game have the .eix file extension.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

.PYC - Python Compiler Script

.EIX - Metin 2 is a online role playing game from the genre MMORPG which was originally released in China but has since made its way to many European countries as well as America and Asia. Game files used by the game have the .eix file extension.

deci imi trebuie si pytonul sa-l invat. dar la ce ma ajuta .... ?

Posted

Python este un limbaj de programare dinamic multi-paradigmă, creat în 1989 de olandezul Guido van Rossum. Van Rossum continuă și în ziua de astăzi a fi un lider al comunității de dezvoltatori care continuă să perfecționeze limbajul Python și implementarea de bază a acestuia, CPython, scrisă în C. Python este folosit de companii și organizații ca NASA, Google, Yahoo!, utilizat ca limbaj de scriere în multe aplicații, inclusiv aplicații lider în sfera graficii 3D. Multe sisteme bazate pe Unix, inclusiv Linux, BSD și Mac OS X includ din start interpretorul CPython.

mai multe aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Python

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.