+St3aLth-CS Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 1) deschidem imaginea in photoshop 2) selectam Lasso Tool si trasam motocicleta apoi click 2 si apasam Selecte Inverse 3) acum ne ducem la Filter - Blur - Motion Blur , selectam unghiul potrivit. Cu cat Blurul este mai puternic cu atat obiectul pare mai rapid. Dar ai grija cu cat blurul este mai puternic cu atat imaginea pare mai nereala. Eu am folosit asa : Acum poti sa dai Deselect 4)duplicam layerul si ne ducem la Filter - Blur - Gaussian Blur (radius 6.3) 5)schimbam Blend Mode-ul in Overlay 6) That's it sursa : www.tutorialized.com
+PAUL-XX Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 foarte misto sper sa invat si eu si inca ceva cum pot invata sa utilizez adobe photo cs 8? ok ,scz dupa cum vezi nu sunt destul de bine documentat,da adobe 8 .multumesc kix si tie stealth.
+St3aLth-CS Posted July 22, 2007 Author Report Posted July 22, 2007 vrei sa spui adobe photoshop 8 CS inseamna creative suite si din cate stiu eu sunt decat 3
kix_mc3 Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Pai simplu inveti, te pui sa citesti tutoriale....daca nu sti engleza uite aici unde gasesti tutoriale in romana, inca putine dar vor fi mai multe rophotoshop.com .... Photoshop Romania, resurse, si tutoriale exclusive!
+St3aLth-CS Posted July 22, 2007 Author Report Posted July 22, 2007 haha ce reclama iti faci nu sunt multe tutoriale acolo deocamndata gata cu OFF TOPICU plss
kix_mc3 Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Reclama ?! ...te inseli amarnic daca crezi ca eu as face reclama pe un forum a unui prieten de al meu ....nu fac reclama subforma asta..reclama mea sunt directoarele web si motoarelel de cautare... Am postat site-ul doar pentru ca ati intrebat..nu sunt multe dar am inceput si noi de o saptamana si totusi.. OffTopic: Sper sa nu am greseli de ortografie dar sunt prea obosit la ora asta. Photoshop Romania, resurse, si tutoriale exclusive!
+St3aLth-CS Posted July 23, 2007 Author Report Posted July 23, 2007 mda cum zici u dar acesta este un Tutorial nu un topic open talk sau cum e asa ca pls numai scrieti decat intrebari sau pareri despre tutorial
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now