costelpanait Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Buna ziua.Sunt nou pe aici si doresc un webdesigner ptr un site de socializare(gen faceboook,peperonity).Insrierea pe acest site sa fie conditionata de accesul la un webcam.In momentul in care vrea sa se inscrie cineva,sa nu poata sa o faca pina cind nu spune citeva cuvinte despre el si acestea sa fie postate cu ajutorul webcam-ului, la rubrica "despre mine".Cu alte cuvinte atunci cind completeaza formularul de inscriere(user name,email,despre mine,etc),atunci cind da "despre mine",sa se deschida webcam si sa spuna ceva despre el.Acest lucru sa fie obligatoriu ptr ca eventualele persoane interesate de membrul respectiv,sa fie sigure ca acest membru este real si ca este barbat sau femeie.Am un buget de 10000 euro.
EpureIonut Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Buna ziua.Sunt nou pe aici si doresc un webdesigner ptr un site de socializare(gen faceboook,peperonity).Insrierea pe acest site sa fie conditionata de accesul la un webcam.In momentul in care vrea sa se inscrie cineva,sa nu poata sa o faca pina cind nu spune citeva cuvinte despre el si acestea sa fie postate cu ajutorul webcam-ului, la rubrica "despre mine".Cu alte cuvinte atunci cind completeaza formularul de inscriere(user name,email,despre mine,etc),atunci cind da "despre mine",sa se deschida webcam si sa spuna ceva despre el.Acest lucru sa fie obligatoriu ptr ca eventualele persoane interesate de membrul respectiv,sa fie sigure ca acest membru este real si ca este barbat sau femeie.Am un buget de 10000 euro. Hmm interesant proiectul. Daca doresti putem vorbi aici sau in privat. Nu folosesc messenger. Doar e-mail si telefon E-mailul meu epureionut@fzones.com In cazul in care doresti sa vorbim despre acest proiect. Servicii Web Design Rent a Car Sibiu
itsuport Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 raspuns : Nu vreau sa te dezamagesc , initiativa ta este ok dar la un asemenea plan sunt mai multe chestiuni care trebuiesc lu-ate in calcul 1. Bugetul tau este destul de limitat pentru un asemenea proiect , gandestete si la partea de promovare si mai ales la hosting ,nu doar la constructi site-ului .... 2. Sunt cateva platforme gratuite pe care poti incerca acest lucru , fara cunostinte in domeniul si iti recomand sa te familiarizezi cu structura acestora pentru ati putea face o idee in ceea ce consta proictul tau ... 3. Sa nu uitam ca aici e Romania , si sunt cel putin cateva mi de oameni care sustin ca ar putea face acest lucru , chiar si pentru acesta suma .... Intrebarea este : De ce nu au facut-o pentru ei ..... Nota : Daca totusi te hotarasti sa mergi mai departe cu proiectul tau iti pot oferii GRATUIT o consultanta cu privire la pasi ce trebuie urmati .... "Portability is for people who cannot write new programs". Call : 0751493950 Web : http://www.infocomputers.ro
Bogdan Balatchi Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 sunt foarte interesat, momentan am un proiect similar care a iesit o bijuterie, nui gata dar va rog sa ma coontactati sa vbim detalii si sa va arat ce pot face, lucre cu niste programatori, eu sunt designer grafician de specialitate bogdan.balatchi@gmail.com / tel: 0754 961336
Iusti Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 Sunt interesat de aceast "proiect". Contact: iustinianf@yahooc.om
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now