Jump to content

Nick Vujicic, Bărbatul Fără Mâini Şi Picioare, S-A Căsătorit


alex008

Recommended Posts

nick_vujicic2_46338100.png

Australianul Nick Vujicic, în vârstă de 29 de ani, a devenit faimos în toată lumea pentru că, în ciuda faptului că nu are nici mâini, nici picioare, îşi trăieşte viaţa la maxim şi îi inspiră pe alţii să facă la fel. Cu câteva zile în urmă, bărbatul care îşi câştigă existenţa din discursuri motivaţionale, şi-a îndeplinit unul dintre visurile sale mai vechi: s-a căsătorit cu frumoasa Kanae Miyahara.

Nick Vujicic suferă de sindromul Tetra-Amelia şi s-a născut fără mâini şi fără picioare. A încercat să se sinucidă la vârsta de zece ani, după ce îşi făcuse o listă cu toate lucrurile pe care nu le va putea face în viaţă, din cauza handicapului, şi de care realiza că nu se va putea bucura vreodată, scrie leadership.ng.

"Mă gândeam că nu m-aş putea însura. Cine ar vrea un soţ fără mâini şi fără picioare? Şi chiar dacă m-aş însura, cum mi-aş ţine de mână soţia? Cum aş dansa cu mireasa mea în seara nunţii?", îşi povesteşte Nick momentul de cumpănă în interviurile pe care le acordă în întreaga lume.

Şi-a dat ulterior seama că viaţa merită trăită în orice condiţii şi că fericirea poate fi obţinută în ciuda oricăror circumstanţe nefavorabile.

În luna aprilie 2011, Nick Vujicic a ţinut un discurs motivaţional în Bucureşti, la Universitatea Româno-Americană.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/nick-vujicic-barbatul-fara-maini-si-picioare-s-a-casatorit-galerie-foto_914750.html#ixzz1mevLvn8C

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.