Jump to content

Anonymous Atacă Din Nou România


Lus

Recommended Posts

Grupul de hackeri Anonymous a reuşit să spargă site-ul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronică, provocând scurgeri informaţionale din aproximativ 2.000 de fişiere confidenţiale.

" Pe parcursul a două zile, am dus o bătălie pe mările furtunoase ale Internetului, dar am reuşit în final să câştigăm această luptă. De această dată, nava noastră a invadat Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronică ( INOE), şi alte subdomenii importante, de unde a reuşit să descarce documente foarte interesante", a anunţat pe Twitter, facţiunea română a grupului Anonymous.

Potrivit grupului infracţional, datele sustrase totalizează un număr de 2.8 GB conţinând 1.810 fişiere în 297 de foldere.

De asemenea, Anonymous a postat un link pentru descărcarea informaţiilor piratate pe site-ul său, anonops.ro.

Softpedia susţine că acţiunea grupul de hackeri de a sparge site-ul Institului este o consecinţă a faptului că instituţia cheltuie extrem de mulţi bani, iar un document făcut public din cele piratate ar indica faptul că INOE ar fi cheltuit 300.000 de dolari pe un computer.

Anterior în cursul săptămânii, grupul care operează sub numele AnonOpsRomania a anunţat că a obţinut numele a peste 700 de agenţi activi şi 2.500 de agenţi inactivi ai Serviciului de Informaţii Externe (SIE).

De asemenea, cu ceva vreme în urmă grupul a anunţat că a piratat baza de date a Institutului Naţional pentru Fizică şi Inginerie, potrivit site-ului ibtimes.com.

http://www.youtube.com/watch?v=oe4PkHXIJlE

Anunta Adevarul.

  • Upvote 1

fWy1P.gif

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.