gaby Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 PlayStation Vita a fost lansat oficial in Romania zilele trecute. Pentru cei ce inca nu stiu, PS Vita este noua consola portabila de gaming de la Sony, urmasul lui PlayStation Portabile (PSP). Printre punctele forte ale consolei se numara configuratia hardware (procesor quad core), care poate rula si jocuri de PlayStation 3, si faptul ca are doua stick-uri analogice + doua pad-uri pe spatele acestuia, oferin un control deosebit in shootere sau simulatoare (Fifa). Acum, dupa ce sunteti lamuriti cu privire la PS Vita, urmeaza sa vorbim putin despre pret; cel mai bun pe care l-am gasit pana in momentul de fata a ost la eMag, unde se poate comanda pentru 1130 de lei: http://www.emag.ro/console_hardware/consola-sony-playstation-vita-wi-fi-pch-1004z401--pPSV-9180692 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 1129 la media galaxy :>:> love is a verb Love is a doing word
gaby Posted February 25, 2012 Author Report Posted February 25, 2012 Atat e si la eMag, am rotunjit eu pretul . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now