Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imi cer scuze daca cererea mea de ajutor nu este postata intr-o sectiune speciala, dar sunt nou pe site si nu m-am familiarizat!... Am o cunostinta care stie chiar mai putin decat mine in materie de calculatoare (se poate si mai rau! :-? ) si are nevoie de ajutorul meu... Problema mare este ca a umblat de unul singur la comp. si a pierdut - pe deasupra si cd-ul de instalare - si nu are de unde si cum sa instaleze driverele placii de baza video si placii de retea. A sperat ca si le ia pe toate din xp, dar lucrurile nu au stat asa... Mi-a cerut ajutorul... Am cautat pe net cateva ore sa-i gasesc niste drivere potrivite si nu am reusit... Ar fi fost simplu cu compul conectat la retea si un programel free pentru un update la drivere dar nu se poate - bineinteles - conecta la retea. Ma ajuta cineva? Va multumesc anticipat si atasez un fisier cu informatii!

Report.txt

Posted

Multumesc mult pt raspunsuri! Am gasit cateva drivere insa am dat peste extensia ".sys" care din cate inteleg eu apare doar in cazul "copy of windows: non genuine"! Asa incat o sa incerc de pe windows-ul meu care e oficial, poate de aici o sa reusesc - la sfarsitul saptamanii ma aflam in alta locatie!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.