Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am nevoie de un mic ajutor cu 2 probleme la forum IPB 3.2.3:

1. Nu imi apare la Newest Members noul membru , te inregistrezi dar apare o liniuta , nu apare numele acelui Member.

2.Nu poti vede cati/ce membri sunt ON sau persoane din staff,daca nu ai grad de Super Moderator sau Fondator,ce trebuie sa fac sa apara tuturor?

Cerinte:

1. As dorii sa adaug in sidebar 'Members Register today'

2. As dorii sa adaug mini-banner WTA jos in dreapta sub 'Community Forum Software by IP.Board' gen ca la voi doar ca dedesupt.

3. As dorii sa adaug acesta categorie de genul asta pe forum :

post-29450-0-65127100-1330699509_thumb.j

4. As dorii sa adaug acest plugin:

post-29450-0-91235400-1330699575_thumb.j

5.As dorii sa adaug in partea dreapta ca aici, dar nu reusesc , eu as dorii sa adaug dedesupt de recent topic si cu spatiu si pe mijloc dar nu reusesc,nu ii dau de cap.

post-29450-0-11089000-1330699591_thumb.j

Ma scuzati daca credeti ca cer prea mult , dar sunt la inceput si trb. sa mai invat ,as fi tare recunoscator daca ma veti putea ajuta.

Va multumesc!

• 4 weeks later...

Posted

WTA pui din Look & Feel alegi tema si dai click pe nume si la globalTemplate prin partea de jos cauti si tu. Nu stiu sa-ti spun exact

Pentru a adauga Recent Topics intri in ACP > Applications & Modules > Disabled Hooks si o sa gasesti acolo Recent Topics

Sper ca ti-am fost de ajutor. :)

Bafta

• Upvote 3

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.