Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu de mult, The Darkness 2 a fost lansat si pentru PC. Daca il jucati si intampinati probleme, va pun la dispozitie mai jos un trainer cu suficiente comenzi, care sa va poata scoate din incurcaturi:

thedarkness2logohighres.png

Download The Darkness 2 +7 Trainer: :link:

*Dupa descarcarea si dezarhivarea trainerului, rulati executabilul, intrati in joc, si folositi tastele corespunzatoare efectului/lor dorit/e.

NumPad1 - unlimited ammo

NumPad2 - no reload

NumPad3 - unlimited health

off - hit-indicator

NumPad4 - 1hit kill

NumPad5 - add xxxx essence

NumPad6 - unlimited stamina

NumPad7 - recharge time (power)

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Povestea jocului The Darkness 2 are loc la doi ani dupa evenimentele petrecute in primul joc. Jackie Estacado, manuitorul actual al Intunericului, si-a folosit puterile pentru a deveni capul (the Don) familiei criminale Franchetti. Jackie nu a putut trece peste moartea iubitei sale, Jenny Romano, si acum Intunericul pe care il cuprinde vrea sa iasa la iveala. Un atac neasteptat in viata lui Jackie starneste un intreg razboi intre gasti; atacul se pare ca a fost provocat de catre o forta exterioara, si lasand-ul pe Jackie aproape mort, fapt pentru care acesta elibereaza Intunericul. Aceasta decizie il duce intr-o misiune de descoperire a fortelor din spatele atacului asupra lui si a motivarii Intunericului insusi. In cautarea sa, Jackie ajunge la un carnaval parasit unde se confrunta cu Viktor, un personaj misterios care stie ce este Intunericul si vrea aceasta putere pentru el. Viktor este liderul organizatiei Fratia (The Brotherhood), un ordin antic format cu sute de ani in urma de catre un sfant corupt al carui scop a fost controlarea Intunericului.

:D ?

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Ok, tipii aia ce il rapesc la inceput, si il prind de crucea aia.. Au avut "the darkness" timp de mii de ani or whatevet, asa ca stiu ce e in stare..stiau ca o sa scape, dc nu lau prins calumea?

Aia din clan stiu ca are puterile alea sau nu? I dont get it.. cand se ascunde, cand nu.

Nush, weird story.. :-??

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ok, tipii aia ce il rapesc la inceput, si il prind de crucea aia.. Au avut "the darkness" timp de mii de ani or whatevet, asa ca stiu ce e in stare..stiau ca o sa scape, dc nu lau prins calumea?

Pai, nu mai avea sens jocul :)).

Aia din clan stiu ca are puterile alea sau nu? I dont get it.. cand se ascunde, cand nu.

Eu am inteles ca stiu, sunt pe la inceput si eu :)).

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.