Jump to content

Recommended Posts

Posted

Acesta este laptop-ul: http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-dell-vostro-3450-cu-procesor-intel-174-coretm-i7-2640m-280ghz-6gb-750gb-amd-radeon-hd-6630m-1gb-freedos-red--pDL-271969831

Nu prezinta absolut nici o zgaraietura, merge perfect, testat cu toate jocurile posibile. Procesorul pe 4 nuclee isi spune cuvantul.

Intr-un cuvand acest calculator este o racheta. Nu ma intereseaza bisnitarii

P.S. Special pentru cunoscatori

Pret: 3000 (ofer factura si garantia de la emag, l-am achizitionat pe data de 14 februarie 2012)

Posted

Vezi ca daca nu gresesc la emag poti sa returnezi un produs daca nu-ti place undeva pana in 30 de zile si iti dau banii inapoi, fara sa ai vreun motiv.

Posted

Vezi ca daca nu gresesc la emag poti sa returnezi un produs daca nu-ti place undeva pana in 30 de zile si iti dau banii inapoi, fara sa ai vreun motiv.

Exact.

1. Îl dai cam ieftin. Dubios de ieftin

2. De ce să primeşti doar 3000 de lei, când se poate returna şi mai primeşti ceva bulioane p'acolo :|.

Posted

Exact.

1. Îl dai cam ieftin. Dubios de ieftin

2. De ce să primeşti doar 3000 de lei, când se poate returna şi mai primeşti ceva bulioane p'acolo :|.

Din pacate am aruncat cutia gandindu-ma ca nu am sa-l dau inapoi. Eu l-am luat pentru nevasta mea si nu se descurca deloc pe el.

Mentionez ca are suport de drivere doar pentru windows 7, ea nefiind deloc obinuita nu i-a placut. Dupa cum se vede si in poze l-am luat rosu special pentru ea.

Clar ca daca aveam cutia il dadeam inapoi

Posted

Uite aici politica de returnare a Emag. Poate poti returna produsul fara cutie daca ai actele :) Ai incercat sa-i suni si sa vezi daca se poate asa ceva? Eu zic sa incerci pana nu-ti expira perioada in care poti sa-l inapoiezi.

Posted

ai incercat pe situ celor d la dell si nu au mers? :|

Este un laptop de ultima generatie si nu se gasesc drivere sub nici o forma, am incercat de la dvd cu 100.000 de drivere pentru laptop pana la site-ul oficial

Am facut un PrintScreen de pe site-ul oficial:

Untitled.jpg

Posted

ca idee, ia un ATI CATALYST si dai cu el...iti baga un driver generic.. poate asa reusesti

Am incercat si varianta asta :) Nu vrea sub nici o forma xp-ul :)

In fine...nu stau sa ma mai chinui cu el.

Eu am tot un i7 si imi place sa merg cu el pe windows 7, in schimb pentru nevastamea ii iau un ACER de 10 milioane de rupe pamantul.

Posted

niciodata nu am inteles.. cum poate un producator de laptopuri sa steie rau? La urma urmei, toate componentele sunt fabricate de altii, ei doar la asambleaza, fac o carcasa, si cateva mici componente.. Care e diferenta?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

CUM le ansambleaza :). Laptopurile ACER stau foarte prost la capitolul RACIRE :|. Rar se mai intampla sa intalnesti ceva care se raceste bine. Si de la caldura intensa, mai multe componente incep sa sufere :|.

A.. si am intalnit foarte multe cazuri in care s-a ars placa de baza. Achizitionarea uneia + ansamblarea costa mai mult decat laptopul in sine :|. Placile de baza sunt facute de ei cel mai probabil.

Posted

well tableta e defapt un laptop normal, doar cu touch screen...procespr x86_64

dar eu ma refeream la laptopu lu prietena mea (de care eu sunt responsabil cand nu merge ceva). ambele fiind de la acer si ambele neputand rula ventilatoru ala din el mai incet, knd e pe linux.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Sigur e de la Linux? Stian ca responsabil de turatia ventilatorului este BIOS-ul :bag:. Am si eu o cunostinta care are un Acer, de 2-3 ani, necuratat deloc de praf, iar temperatura procesorului in full load este de 55 de grade. Model nimerit norocos :bag:.

Posted

Da, pentru ca in momentu in care bag windows (pe tableta mea.. pe laptopu ei cica asa face si pe windows..eu nu mam uitat... nu o fi instalat ePower managment ala..poate deaia. nush) merge normal. si tepemraturile sunt destul de ok (60 grade idle, ceea ce e normal pentru procesor: C-60.. si nu lam vazut sa treaca decat odata de 70.. si aia cand jucam NFS MW la setari maxime pe windows 7)

love is a verb
Love is a doing word

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.