Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca doriti sa rulati Android pe compu de acasa (distractie, sa vedeti cum e, sa jucati un anumit joc, sau doar ca vreti ), puteti!

Este vorba despre un port al Androidului (nu uitati, Android suporta doar procesoare ARM), pentru x86:

http://code.google.com/p/android-x86/downloads/list

Aveti grija, trebuie sa luati versiunea potrivita pentru calculatorul vostru.

Ah, si nu sta prea bine la capitolu suport, asa ca exista riscul sa nu mearga prea bine. Try it, nu trebuie instalat neaparat, poate rula direct de pe CD sau USB.

(sper ca e ok aici, nam stiut unde sa postez, neavand o categorie "android" la Sisteme de Operare)

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

poftim? ce legatura are Android cu windows XP? >.<

Este facut de niste tipi in timpu lor liber, fara sa aibe un scop practic concret(eventual doar pentru developeri.. ), asa ca fonduri nu sunt..

Deci daca te referi la buguri si suport pentru hardware, at da, o duce destul de rau.

Insa este un sistem de operare care vrea sa faca altceva decat windows in general, so.. nu vad cum leai putea compara.

love is a verb
Love is a doing word

• 7 months later...
Posted

Eu l-am testat recent, într-o mașină virtuală, și ca primă impresie mi se pare destul de greoi de lucrat cu el dacă nu ai ecran tactil, ca să nu mai zic de faptul că nu am reușit nici cum să dau de setarea magică pentru placa de rețea pe cablu nu cea de wireless, asta ca să am internet.Dacă ar contunia dezvoltarea lui, dar cu orientare spre desktop-uri zic eu că nu e o idee rea,de butat butează repede, de mișcat se mișcă repede și pe 400 mb Ram(testat în mașina virtuală), deci un pic de adaptare spre ecranele normale și lucrul ca descktop, plus un centru de aplicații, ar fi o alternativă minunată pentru un netbook, de exemplu sau de ce nu pentru un computer vechi(de exemplu un pentyum 2-3)

Posted

Nu stiu cat de bun ar fi pe compuri vechi.. Pentru ca nu are suport pentru hardware. Se misca mult prea greoi din cauza asta.

Si nici nu se vrea sal orienteze spre desktop, doar sal faca sa mearga, in caz ca cineva il vrea. ( sar putea sa il duca google in directia aia, abia astept sa apara desktopuri si laptopuri puternice cu ARM )

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.