waLL Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 Am tema Defletion ( 3.2.3 ) pentru ipb ... si am sters acele moduri cu recent post si restu si as dori sa maresc Acea zona unde sunt Forumurile ( gen : regulament ) sa o fac cat este restul . Multumesc !
waLL Posted March 12, 2012 Author Report Posted March 12, 2012 Scuze pentru x2 .. dar nimeni nu ma ajuta:(( ?
gaby Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Sa inteleg ca vrei o dezactivare a Sidebar-ului (blocurilor ce se gasesc in partea dreapta a forumului) ? Daca da, dezactivarea tuturor hook-urilor ce sunt afisate in Sidebar ar trebui sa te scape de ea (nu am incercat niciodata, doar presupun). Daca asa nu merge, atunci incearca: ACP -> Look / Feel -> Skin Manager -> (Skin-ul folosit) -> Board Index -> Board Index Template cauta: {parse variable="sidebar_enabled" default="$show_side_blocks"} schimba-l cu: {parse variable="sidebar_enabled" default="$hide_side_blocks"} 3 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
waLL Posted March 13, 2012 Author Report Posted March 13, 2012 Multumesc si alta problema ... eu am instalat ipb pe www.nume.ro/games si vreu sal mut pe www.nume.ro/forum ,,, cum pot face asta ? am incercat sa editez doar numele si am vazut ca nu merge
Solution Popular Post gaby Posted March 13, 2012 Solution Popular Post Report Posted March 13, 2012 Dupa ce redenumesti folderul games in forum, va trebui sa schimbi din conf_global.php linia: $INFO['board_url'] = 'www.nume.ro/games'; cu $INFO['board_url'] = 'www.nume.ro/forum'; Dupa aceea, in Admin CP -> System (tab)-> System Settings -> System -> General Configuration Verifica si modifica daca e cazul: - Website address - Path to 'upload' directory - de exemplu din: /home/blabla/public_html/games/uploads schimba cu: /home/blabla/public_html/forum/uploads - Upload URL Tot in ACP -> System (tab) -> Tools & Settings -> Cache Management click pe: recache all Apoi, Admin CP -> Look & Feel -> Template Tools cauta "Rebuild master skin data" (bifeaza tot) si apasa rebuild. Totul ar trebui sa fie in regula acum. Succes ! 7 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Gorkem Posted March 17, 2016 Report Posted March 17, 2016 10 minutes ago, Mr.SLow said: Multumesc Gaby ! Îmi place că reînvii un topic din 2012 -_- 1
Mr.SLow Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 On 17.03.2016 at 10:04 PM, Gorkem said: Îmi place că reînvii un topic din 2012 -_- TC
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now