Jump to content

Recommended Posts

Posted

Web design, creare site-uri simple si elegante (HTML,CSS,Javascript,PHP), logo-uri, bannere, publicitate online pe site-urile proprii. PFA ofer servicii de calitate cu contract si factura.

ATENTIE! Realizez doar site-uri de prezentare, informative. Fara baze de date. Domeniul si gazduirea nu sunt incluse.

Detalii pe www.crystalsimpleweb.ro

• 2 weeks later...

Posted

Oferta de publicitate s-a schimbat. Se vinde spatiu publicitar in tot site-ul (sectiunea romana) in functie de timpul de expunere (1 luna/6 luni/1 an sau alte perioade, detalii pe site).

www.crystalsimpleweb.ro/Publicitate

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

O sa te rog sa imi accepti opinia ca pe un sfat si nu o critica.

Cand cineva cauta o firma/freelancer pentru un website/design/logo prima impresie conteaza cel mai mult, si anume siteul pe care tu, creatorul de site-uri l-a facut. Nu pot spune decat ca siteul tau lasa de dorit cand vine vorba de incredere in profesionalism.

Dumitrescu Mircea,

Consultant IT

www.pisica.it

• Moderators
Posted

Pana nu am citit mesajul lui Pisicait, nu am vizitat siteul..dar..acum ca am intrat si am vazut... vorba unui amic de-al meu "au ochelarele". Prestezi servicii webdesign cand design-ul site-ului tau e la pamant. Nasoleanu, dar ..ce sa zic.. succes.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.