Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cu totii stiti probabil cat de importante sunt linkurile in articole, acestea au valoare pentru ca sunt contextuale, si google le iubeste pentru ca sunt greu de obtinut. Oferta mea de pret e foarte mica deoarece vreau sa atrag interesul si pentru cei cu un buget redus, si poate o colaborare pe termen lung cu cei care sunt multumiti.

Ce vei obtine de la acest serviciu: 200 articole aprobate in directoare de articole straine. Articolele vor fi la subiectul siteului tau, scrise in engleza cu o unicitate de 70-80%. Fiecare articol va contine 1-2 link-uri spre siteul tau.

Acestea iti va ridica siteul in cautari inca din primele zile.

Pentru cei care nu au incredere ca vor primi ceea ce am zis o sa va arat un raport.

Comenzi pe adresa de messenger: mondene.stiri

Posted

Cu totii stiti probabil cat de importante sunt linkurile in articole, acestea au valoare pentru ca sunt contextuale, si google le iubeste pentru ca sunt greu de obtinut. Oferta mea de pret e foarte mica deoarece vreau sa atrag interesul si pentru cei cu un buget redus, si poate o colaborare pe termen lung cu cei care sunt multumiti.

Ce vei obtine de la acest serviciu: 200 articole aprobate in directoare de articole straine. Articolele vor fi la subiectul siteului tau, scrise in engleza cu o unicitate de 70-80%. Fiecare articol va contine 1-2 link-uri spre siteul tau.

Acestea iti va ridica siteul in cautari inca din primele zile.

Pentru cei care nu au incredere ca vor primi ceea ce am zis o sa va arat un raport.

Comenzi pe adresa de messenger: mondene.stiri

In "directoare de articole straine", sa intelegem ca e vorba de articole in limba engleza?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.