Jump to content

Vlad_Caruseanu

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ucoz.ro

Vlad_Caruseanu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

 1. Cred ca prin termenul brandabil nu se refera la faptul ca domeniul respectiv va devenit neaparat un brand sau va fi/este subiectul unei actiuni de branding si in nici un caz ca va deveni singur brand doar daca este ales brandabil ci la acele caracteristici pe care teoretic trebuie sa le indeplineasca un nume, in acest caz de domeniu, pentru a avea potentialul de a fi subiectul unui proces de branding. Cum spunea si gaby: usor de tinut minte, usor de scris si uneori relevant pentru activitatea desfasurata (nu intotdeauna, pentru ca se poate porni si de la cuvinte care initial nu au foarte mare legatura, sau poate chiar nu inseamna nimic). Nu poti brandui baloane-colorate-cu-heliu de exemplu.
 2. Pentru cei interesati de webdesign si marketing online, uCoz a lansat o provocare cu premii: concursul uCoz City Grant prin care uCoz acorda premii intre 300 si 1000 euro celor mai bune site-uri de prezentare a unui oras asigurand in acelasi timp suport logistic si de promovare si asistenta de specialitate. Mai multe detalii pe pagina concursului granting.ucoz.ro.
 3. Cateva poze sunt putin pixelate si alungite, in rest, arata chiar bine.
 4. E indicat sa verificam si care este numarul de link-uri care pleaca spre exterior de pe pagina respectiva.
 5. Arata bine, putin cam intunecat, cam mult gri si negru, dar avand in vedere profilul nu ar fi o problema. Bannere-le insa le-as pune insa fara transparent. Sunt recomandari si cred ca rolul lor este sa se vada foarte bine. Plus ca ar mai inviora putin imaginea.
 6. Ma refer la transformarea/convertirea vizitelor in rezultate e nivelul urmator: descarcarea unui material, abonarea la newsletter, postarea unui comment in cazul blogurilor si forum-urilor, solicitarea de informatii suplimentare prin formular de contact, vanzare de produse etc. in functie de obiectivul fiecarui site. Pentru site-urile gen director de link-uri sau in general care castiga din trafic, obiectul ramane de obicei la acest nivel pur si simplu de a atrage vizitatori. Pentru restul insa a atrage vizitatori pe site e doar primul pas. Cea mai dezvoltata piramida a obiectivelor se intalneste la magazinul online. Chiar daca ai mii de vizitatori pe zi, daca nu cumpara, adica daca nu se realizeaza conversia vizitei in achizitie, nu prea e buna situatia. Deci prin conversie inteleg transformarea vizitei in ceva mai mult, dupa exemplele de mai sus.
 7. Intradevar, varfurile de trafic sunt un element foarte interesant in analiza traficului si orientarea strategiei online. sunt fluctuatii temporare, deci e bine sa fie lasate la o parte atunci cand se analizeaza traficul lunar si evolutia traficului pe site. Dar in acelasi timp, pot oferi informatii pretioase despre posibilitati de crestere permanenta a traficului pentru ca ne indica subiecte, perioade sau instrumente de promovare care au potential ridicat de aducere a traficului. Exista doua etape in utilizarea varfurilor de trafic in cadrul strategiei: 1) determinarea caracteristicilor traficului adus: a crescut doar traficul sau si numarul de conversii? cat au stat vizitatorii pe site? ce profil au vizitatorii adusi? se pliaza pe piata noastra tinta? se merita sa luam in considerare utilizarea subiectelor/surselor varfului de trafic pentru a aduce trafic in mod curent? 2) definirea unei tactici de utilizare a informatiilor obtinute sau cu alte cuvinte, cum facem sa transformam un varf de trafic in trafic permanent
 8. As adauga si faptul ca trebuie sa se aiba grija si la numarul de link-uri care pleaca dintr-un advertorial catre site-ul web pentru care se face promovarea, se recomanda 2-3 la un articol de 300-450 de cuvinte, catre pagina principala a site-ului si pagini interioare relevante articolului si cuvintelor cheie.
 9. Un articol foarte util, mai ales pentru incepatorii in ale webdesign-ului care uneori uita sa ia considerare faptul ca site-ul nou creat trebuie sa se vada bine si pe alte ecrane decat cel folosit de ei cand lucreaza la site. E normal de altfel cand experienta in web design e redusa.
 10. In "directoare de articole straine", sa intelegem ca e vorba de articole in limba engleza?
 11. As mai adauga si faptul ca un copywriter trebuie sa scrie in limba pietei tinta careia se adreseaza. Un bun copywriter va putea scrie in egala masura un articol adresat adolescentilor si un articol adresat oamenilor de afaceri facand in acelasi timp foarte clar diferenta in limbaj. Ceea ce se pretinde in plus de la un copywriter pentru mediul online este de a avea si minime cunostinte de SEO, despre ceea ce inseamna a scrie un articol sau textul pentru un site nou creat tinand cont de cuvintele cheie indicate si de ceea ce inseamna densitate de cuvinte.
 12. Ai creat un site foarte interesant cu articole care vor fi in mod sigur apreciate de incepatorii in ale photoshop-ului. In special tutorialul de eliminare a fundalului negru dintr-un logo. In ceea ce priveste design-ul site-ului, e gandit sa fie o sursa de utilitare deci usor de folosit si nu exagerat in design dar in acelasi timp vorbim de tutoriale de photoshop deci nu te poti rezuma doar la un design de sustinere a continutului. Grupul de patratele cu variante de extensii colorate mi se pare cumva prea incarcat, desi simbolizeaza exact ce trebuie si prin culori si prin prezenta. Si la hoover ai doua nuante diferite de rosu in meniul de sus si in cel principal, nu stiu daca e necesar sa faci o astfel de diferentiere. Liniile curbate din partea stanga de pe fundal cred ca sunt cam mult. Inteleg ce exprima dar cred ca pot fi reprezentate intr-un alt mod, incarca putin cam mult. Sunt in orice caz opinii personale, deisgnul tine si atat de tehnica autorului cat si de stil si viziunea asupra site-ului creat.
 13. Prima recomandare ar fi sa nu lasi categorii goale. Chiar daca e la inceput sigur ai cativa prieteni care ar putea incarca ceva poze, pune cateva articole etc. La partea de video vad ca are destule, sincer, prima mea reactie a fost sa te intreb prin ce se deosebeste de youtube. Recomandarea mea, ca sa-l cresti acum la inceput este sa aloci ceva timp sa cauti pe net niste articole, poze, filme "captivante" sau sa fii atent la cele mai fierbinti subiecte ale zilei si sa postezi ca sa-i dai un impuls.
 14. Un alt factor care este cumva inclus in Performantele paginii dar este explicat foarte clar pentru cei care nu sunt destul de familiarizati cu domeniul este continutul paginii si relevanta pentru cuvintele cheie. Da, e bina ca pagina sa fie cat mai sus pentru cuvintele cheie pe care le tinteste dar e la fel de important de mentionat ca acele cuvinte cheie trebuie sa fie aceleasi sau din acelasi grup cu cele tintite de site-ul catre care se aduce backlink-ul.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.