Jump to content

Recommended Posts

Posted

care cablu usb este bun pentru transfer de fisiere pentru telefonul meu marca sony ericsson t250i ? Cum pot afla versiune ce sot ce o am in telefon si sa sterg jocurile ce le are instalate in el ca nu imi plac ? Si infrarosul la ce modele de telefone merge sa tranfer sau sa primesc fisiere prin infrarosu ?

Posted

Am gasit cum ca ar suporta cablu de date: dcu-60, insa ca nu exista driver pentru transferul de fisiere folosind cablul USB.

You can not use data cable for Sony Ericsson T250i. / Nu poti folosi cablu de date la Sony Ericsson T250i.

Use infrared port, for transfer data. See manual instructions. Foloseste portul infrarosu, pentru transfer de date. Vezi manualul de utilizare: http://www.ilexgsm.ro/data_files/product_documents/170/sony_20ericsson_t250i_ro.pdf

Infrarosul ar trebui sa mearga cu orice terminal ce este dotat cu un asemenea port.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Cnd conectez cablul usb in telefon si dupa il bag in computer nu imi recunoaste telefonul si nici macar nu i se incarca bateria ? Cum sa fac sa imi arate memoria la telefon pt ca sa poti copia acolo poze si midi-uri ?

Posted

Esti sigur ca ai citit tot postul meu anterior ? Sau ai citit doar: "Am gasit cum ca ar suporta cablu de date: dcu-60." ?

Eu am scris asa: Am gasit cum ca ar suporta cablu de date: dcu-60, insa ca nu exista driver pentru transferul de fisiere folosind cablul USB.

You can not use data cable for Sony Ericsson T250i. / Nu poti folosi cablu de date la Sony Ericsson T250i.

Cred ca acum te-ai lamurit de unde vine problema.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.