+alex008 Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Imi amintesc ca am jucat mai demult un joc. Ideea era ca ai avut un accident (parca) si ai ajuns pe o insula. Acolo afli ca este purgatoriul (locul acela unde cica ajungi cand trebuie sa-ti fie hotarata soara, daca ajungi in rai sau in iad). Trebuia sa cauti pe acea insula tot felul de obiecte. Cam asta imi amintesc. Daca stie careva cum se numeste jocul va rog sa-mi spuneti
gaby Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 I have no ideea, nu imi amintesc sa-l fi jucat . Mai poti da ceva de talii ? Era shooter ? Monstrii ceva ? Prin ce an l-ai jucat ? Aveai puteri/vraji, ceva ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+alex008 Posted March 31, 2012 Author Report Posted March 31, 2012 nu era shooter... doar dadeai cu mouse-ul click pe un loc de pe plaja (de pe insula aia) si se ducea caracterul... nu stiu cum se numeste genul.. un fel de strategie sau o fi vreun fel de puzzle dar nu stiu sigur
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now