Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua,

Am nevoie de putin ajutor:

Daca instalez pe desktop un sistem de operare XP sau Vista si

sistemul de operare nu este original cu licenta si este modificat in vreun fel, incat sa fie periculos pentru PC,

la ce riscuri ma expun?

Exista posibilitatea ca computerul sa se strice in timp?Si, computerul se poate strica imediat, sau e un proces mai complex, cu blocari, erori, etc.

Vreau sa stiu daca i-mi mai ramane un timp de reactie, astfel incat sa evit defectarea calculatorului si sa pot instala un alt sistem de operare, sau defectiunea poate surveni instantaneu?

Va multumesc si astept raspunsurile dvs.

Posted

Nu am auzit de asa ceva. In cel mai rau caz daca versiunea de windows (piratat) nu e buna se poate bloca sau strica, nu-l mai poti folosi, dar componentele harware (fizice) nu cred ca pot pati ceva. Bine, am auzit ca acum cativa ani era un virus care modifica prin bios setarea cae ii spune calculatorului cand se supraincalzeste si cica pur si simplu luau foc piese dar din cate am auzit l-au eradicat.

Posted

Daca tot iei de pe net, iei unu cu multe commenturi, sa sti ca a fost folosit :P

Windows-rile piratate mai au si erori (unele) dar daca cauti atent si te uiti prin commenturi , asa cum a zis si GodsOtherhands n-o sa ai probleme. Evident, sa ai si un antivirus bun si un program de optimizare (gen CCleaner, Glary Utilities)si n-o sa ai probleme.

PS: Nu instala "gluma" aia de Windows Vista :)) , XP rulezz . Sau daca ai resurse instaleaza Windows 7.

Posted

Sau daca ai tupeu si nu ai pretentii mari de la sistemu de operare, instaleaza Windows8 Consumer Preview (momentan e gratis, il iei direct de pe situ celor de la microsoft).

Pentru mess + browsing + jocuri merge beton, si e mai rapid decat windows7 :D

love is a verb
Love is a doing word

Posted

PCtroubleshooting NU ÎNCURAJEAZĂ PIRATERIA! (puteţi vorbi prin PM despre piraterie oricât doriţi).

De acum:

- îndemnarea către piraterie: Avertisment (+ warn dacă nu se potoleşte)

- postarea de linkuri către torrente sau produse piratate: 30 zile vacanţă.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.