Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cei de la Robot Entertainment vin cu o veste buna pentru fanii lui Orcs Must Die, acel hibrid intre tower defense si hack and slash. Ei bine, acesta va primi o continuare in aceasta vara. Campania lui Orcs Must Die 2 va fi complet noua, si va continua povestea primului titlu, putand fi jucata atat single player cat si in mod cooperativ. Iata si primul trailer din joc:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Woo, imi plac jocurile de towerdefence. Mai este Dungeon Defenders, e RPG CO-OP tower defence, super de asemenea. I WANT!

fWy1P.gif

Posted

Gaby, scuze ca sunt offtopic, da poti sa imi faci pe plac cu ceva?(eventual pavilion daca poti sati dai cu parerea..ca tu te pricepi destul d bn la partea hardware).

O sa mearga jocul Orcs Must die (1, ala ce e pe piata acuma) pe Acer Iconia Tab w500s? (procesor C-60, placa video AMD 6290, 2gb rami )

(p.s. da, am cautat pe net..humor me please)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Cerintele de sistem minime pentru Orcs Must Die 1 sunt:

Operating System: Windows XP, Vista, 7

Processor: Dual Core 2GHz

Memory: 2 GB

Video Memory: 256 MB

Sound card: DirectX Compatible

Hard disc: 4.2 GB

Other: Keyboard and Mouse, NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon X1950

In afara procesorului C-60 (AMD Ontario) care este un dual core la 1.33 GHz, putin cam slabut, te cam incadrezi. Asadar, eu zic ca merita sa incerci, singura chestie care se poate intampla este sa mearga putin sacadat :-s.

P.S: Pavilion e plecat in vacanta, deocamdata :P.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Yeah well chestia asta mi se pare ciudata.. pentru ca jocul lam instalat. si merge putin sacadat(20-25 fps) la setari maxime, rezolutie maxima.. daca cobor putin setarile, merge lin. Si totusi, nici nu ma incadrez in cerintele minime

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.