Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca dezactivezi acel "remember history" sau cum ii zice (facuse alex paremise un post mai demult), atunci google nu retine unde intrii,nu?

Intreb pentru ca azi am reinstalat sistemu de operare si dupa ce am instalat chrome, mam logat... si cand am apasat tasta p (sa intru pe forum), mia aparut adresa.. desii sistemu de operare era nou.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

da..so de ce am primit toate bookmarkurile si toata istoria inapoi? au fost 4-5 linuxuri diferite instalate pe comp intre cele 2 windowsuri.. deci in comp sigur nu a ramas nimic... >.<

sa inteleg ca toata faza cu "click aici si nu salvam unde intrii" era bullshit?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pai cam da... stai linistit ca ei te tin minte si daca nu stii si daca nu vrei.

Sa fac o mica paralela: facebook retine datele tale/pozele tale nu mai stiu cat timp dupa ce le-as sters si nu mai apar la tine in profil si daca ai linkul direct catre locatia din server o poti gasi... cred ca asa face si google.

Posted

Sincer, mie nu prea imi venea sa cred ca prin simpla apasare a unui buton, Google sterge tot ce stie despre tine. De ce ar face-o ? Au nevoie de informatiile alea. Butonul probabil ca e pus doar pentru a evita eventuale incalcari ale drepturilor oamenilor sau anumitor legi.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.