Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, Sunt nou pe aici dar am nevoie mare de ajutor..sa va explic cum sa problema.. un prieten mi'a dat leptopul lui sa ii reinstalez windowsul pentru ca avea o erroare de la messenger din sistem .. ceva gen sxtrace.exe nu mai stiu sigur.. si am dat sa ii reinstalez windosul .. prima data iam dat update.. si si'a dat update la windows visual .. nu mergea messengeru ..dupa el mi'a zis sa ii formatez hdd ..zis si facut..am bagat cd de windows 7 ia'm dat format la partitia C pentru ca el numai una avea nu mi'a aparut nimic..scria doar 320 gb free din 320 .. am crezut ca sa formatat..ii dau mai departe sa se instaleze cand ajung la partea expanding windows files ramane la 0 .. ciudat nu ? .. dupa am incercat cu windows vista si dupa ce se incarca la inceput windows is loading setup files sau ceva genu .. imi apare o eroare albastra..m'am gandit sa ii dau format cu command prompt acolo imi arata ca nu e formatat .. i'am dat format .. am zis ca sa rezolvat tot .. ii dau iar sa se instaleze windows 7 ramane tot blocat la expanding windows files.. am zis ia sa vad acuma poate a ramas windowsu vechi dar fara nimic pe hard..da de unde .. nu mai intra nici in windows ca nu are nimic instalat pe el nici un windows.. din system restore nu pot sa ii fac nimic sau recovery...ce pot sa fac acuma? pls heeelp!

Posted

ai incercat cu un Windows XSP2 ca say citesty hardiscu?cata capacitate are libera?Verifica cu alt HDD de la alt leptop sau al altuia sa vezi daca sistemul o ia si merge cu Windowsul existent pe acel HDD si verifica HDD asta care face figuri pe alt leptop daca til ia sau mergeti la un service si vezi ce "raspuns" tiar da aia de acolo.

Posted

intra pe situ producatorului (sau daca are CDul original, pe CDul plactii de baza) si cauta un utilitar.. nush cum ii zice, dar tre sa iti faca o discheta ca sa incarce "additional drivers".

Eu aveam problema asta la compu vechi pentru ca placa de baza fiind mai veche nitel nu recunostea sata2, asa ca trebuiau drivere aditionale.

Cat timp sta la 0? cat timp ai asteptat?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pai am asteptat timp de e ora..si leptopul este de la emachines e primu care il vad... despre hdd .. odata ce mi la citit din commant prompt cred ca merge.. leptopul este in garantie dar este in garantie pe piese si cred ca am sa ii spun sa il duca acolo ..sa vad ce ii spune daca e de la hdd sau altceva.. am incercat tot felu de modalitati .. Cred ca o sa ma dau batut de data asta si o sa il duc la service! .. Mersi Mult!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.