Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sal all,is nou pe aici. sa trec la subiect :D ,nustiu ce are pc-ul ca atunci cand ma joc tot mi se reseteaza , deci prima oara cand a facut asta ma jucam un joc **** si am zis ca nah nu suporta da dupia am zis sa ma joc un joc mai vechi online care am mai jucat pe el si nu a mai facut figuri si deo data s-a resetat pc-ul nustiu de ce mah puteti ajuta :(

Posted

vezi ca pc-ul tau se poate reseta din cauza caldurii (cel mai probabil pe temperaturile astea), din bios se poate seta o temperatura la care daca se ajunge pc-ul se reseteaza.

atunci cand tu joci un joc soliciti procesorul, acesta fiind mai solicitat decat in stadul idle (inactiv) se incinge si astfel se provoaca resetarea...

Sfatul meu: mai cumpara un cooler sau daca ai aer conditionat da-i drumu mai des...

Mai exista si alte cauze din care se poate reseta dar eu zic ca la tine motivul este caldura.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

si inca ceva sa nu mai fac alt topic, eu am o imagine la windows cu Norton Ghost creca stiti ce face.. asa si eu mi-am reinstalat windows da mi-am baga windows vista ii fain mere bine da vreau sa imi bag inapoi sp2 , si mi-a zis cineva cica nu mai mere sa bag imagine care o am pe cd ,ca nu e acesi sereie bla bla.. Ce ziceti daca bag cd cu windows facut imagine ar mere? sry daca nu am explicat calumea da ma grabesc

Posted

depinde ce cooler vrei, preturile variaza, uite un site pe care ti-l recomand http://www.pc-coolers.ro .

nu prea am inteles ce ai vrut sa zici in al doilea post, numai face dublu post, foloseste butonul edit.

probabil ti-ai bagat Windows Vista Transformation Pack , daca vrei sa revii la Windows XP sp2 cel mai bine ar fi sa formatezi C-ul sau in ce partitie ai tu windows-ul si sa instalezi iar windows-ul xp.

Succes :-h

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

da sau ai putea sa mai stergi cooleru de praf . se strange super muult

frate si nu mai baga windosu de 3 ori intro zi daca nu te pricepi . da format la C iar dupa bagal din nou :) kids

si ai grija ca pe vista nu merg toate jocurile

• 4 months later...
Posted

Da sursa jos, da-i jos carcasa si curata-l de praf, praful face punti si e foarte bun conductor de curent. Am avut de 3 ori aceasta problema si o mica curatare a rezolvat problema. Daca tot desfaci pc-ul curata si restul pieselor, de preferat prin suflare, poti incerca si cu aspiratorul dar cu foarte mare atentie. Am facut aceasta specificare ptr ca am auzit persoane care l-au sters cu o carpa uda sau chiar l-au spalat... deci... niciodata nu poti fi prea precaut.

I'll take advantage while

You hang me out to dry

But I can't see you every night

• 2 weeks later...
Posted

sal am o problema asemanatoare dau drumu la calculator si in cateva minute se reseteaza acum cateva ore nu avea nimic si acum nu mai pot face nimic pe hardu ala ca nu am timp norocul meu e ca am 2 harduri cel care se reseteaza are 250 de gb si cel care merge are 40 da nu cred ca problema e de la marimea hardului deoarece am mai avut o problema cu un hard de 40 asemanatoare

daca aveti o ideea va rog sa ma ajutati

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.