Jump to content

Recommended Posts

Posted

La orice program care are legatura cu internetul, gen Mozila, Google Chrome, YMessenger..etc, imi da direct eroare cu send/don't send si nu pot folosi deloc internetul, l-am formatat ..dupa format ,la copierea fisierelor imi da cateva erori gen: Setup cannot copy the file : *** si nu imi instaleaza cum trebuie windows-ul ,am incercat cu multe cd-uri de xp simplu, Sp1,Sp2,Sp3 si nimic... am instalat asa windows-ul fara acele cateva fisiera merge...dar aceeasi problema o am cu programele ca la inceput... Va rog ajutati-ma careva!

• 2 weeks later...
  • Moderators
Posted

Am avut o problema similara acum ceva timp. Orice cd de windows instalam, imi dadea eroare la copierea anumitor fisiere, daca dadeam skip, instala windows-ul dar numai erori aveam.

Problema la mine a fost o memorie RAM, care era busita. Cum am scos memoria, si am incercat sa instalez windowsul, a mers perfect si instalare si tot.

Daca am inteles bine, asta ar putea fi si la tine, ca sa fi sigur de o chestie inainte sa mai formatezi, fa o scanare a memoriei(lor) ram, cu un Hirens Boot CD, si vezi daca iti da erori.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.