Jump to content

Microsoft Security Essentials V. 4.0 (Download)

Recommended Posts

Posted

Microsoft Security Essentials a fost actualizat la versiunea 4.0.1526.0. Antivirusul ofera protectie in timp real impotriva virusilor, spyware-ului si malware-ului, si poate fi folosit in Windows XP, Vista si 7, pe 32 sau 64 de biti. Cu toate acestea, foarte important de mentionat este faptul ca daca licenta Windows detinuta nu este Genuine (originala), nu veti putea instala Security Essentials.

Ce aduce nou aceasta versiune ?

Acest update pentru Microsoft Security Essentials este parte a ciclului standard de actualizari. Acest update contine imbunatatiri aduse produsului pentru a creste performanta si experienta utilizatorului. Am imbunatatit functia MSE de remediere automata, care va pune automat in carantina fisierele infectate de mare risc, fara a mai intrerupe utilizatorul. Mai sunt mici modificari la setup si an alte cateva zone.

Descarcati Microsoft Security Essentials (MSE) de pe site-ul Microsoft: :link:

microsoftsecurityessente.jpg

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

pai si eu il am,si lam instalat ca sa fie instalat ,ca nu stiu cat de bun si serios poate fii in comparatie cu celel existente de ani buni gen Kaspersky sau Bitdefender...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.