Jump to content

Recommended Posts

Posted

"Pentru cei care nu stiu cum se poate pune salvarea... aici ... C:/Users/xxxx/Documents/BioWare/Mass Effect 2.... si se poate importa ... am terminat jocul cu salvare din dusa in 2 si din 2 in 3 .... epic epic epic ... cel mai tare joc pe care l-am jucat vreodata ... endingu iti lasa un pic gust amar .... nu prea lasa loc de continuare ... da jocul e .... epic ce sa zic"

Asta este raspunsul unui jucator de Mass Effect !

• 2 weeks later...
Posted
:D hyhyhy sti asta ma amuza frate,ca am tras acuma 1 saptamana Mass effect 1 il jok,cum il termin il instalez pe Mass Effect 2 Si apoi salvarea mio va lua Mass Effect 3 care deja e instalat :D adica incept sa jok toata seria ca sa pot sa am salvarile cu tot cu echipaj bla bla intelegeti voi. deci am sa termin si eu jokul cam pe la sfarsitul anului :)))))) lol doamne, stiu par sa fiu usor idiot,dar acuma daca tot vreau trebui ce sa facem.In mass efect 3 te forteaza sa pierzi din echipaj daca nai salvarile de la 2 si deacea :((

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.