Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare dragi prieteni ! Am initiativa de a achizitiona un notebook pe la un pret de 1100 lei. Ce oferte de pe piata imi putetii recomanda? nu ma pricep si n-am idee cam ce poate merge bine, nu vreau sa am supriza ca raman cu el in pom dupa ce-l cumpar. adica sa se strice sau sa se miste foarte in reluare! E ptr net si ptr diverse chestii de birou. poate si un filmulet de youtube sau asa ceva.Deci astept oferte/recomandari. Va multumesc !

Posted

daca mai poti sa pui bani, mai bun mi se pare http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/hp/compaq-presario-cq57-425eq-e-series-dual-core-e-300-13ghz-2gb-320gb-radeon-hd-6310-black/ decat cel recomandat de pavilion.. mai ales ca depaseste bugetu cu doar 100 lei.

asta mie mi se pare atragator, dar nu as pune win7 pe el, ci doar winXP. (sau un upgrade la memorie..nu cred ca iesi scump)

http://www.emag.ro/laptopuri/netbook-asus-1015bx-blk060w-cu-procesor-amd-c60-10ghz-1gb-320gb-amd-radeon-hd-6290-freedos-negru--p1015BX-BLK060W

sau nu vrei netbook?

Also, teai gandit la varianta de un second-hand?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

si nu vreau sa am supriza ca raman cu el in pom dupa cel cumpar. adica sa se strice sau sa se miste foarte in reluare

De cand HP a cumparat Compaq, fiabilitatea lor s-a dus de râpă, de aici şi cei doar 12 luni de garanţie. Plus că acel procesor e mult mai slab faţă de acel celeron, bazat pe 32 nm (faţă de 40 nm), şi are cache l3 de 2 MB în plus (acel APU nu are aşa ceva). Singurul plus e placa video ceva mai bună, dar a zis că nu vrea jocuri.

HD 3000 redă 1080p fluent şi ceva joculeţe.

Saaau http://www.cel.ro/laptop-notebook/laptop-asus-x54c_sx035d-b815-320gb-4gb-hdmi-l/ care vine cu 4 GB RAM.

Posted

totusi as vrea sa fie de 1100. chiar nu aveti ce imi recomanda?Vreau mai mult notebook oferte ceva bun ,ceva in plus sau pret scazut

Posted

Ce parere aveti ?

Netbook Acer AOD270-26Ckk N2600 320GB 2GB Black 1099ron

Procesor: Intel Atom

Capacitate HDD: 320

Frecventa procesor (GHz): 1.6

Chipset video: Intel Graphics Media Accelerator 3650

Tip HDD: HDD

Interfata HDD: SATA

Memorie video ram: Partajata

Viteza de rotatie (rpm): 5400

in stoc furnizor

Retine

+Husa Notebook sau Tableta Njoy Travelion Sleeve Negru

Posted

Eu personal as merge pe unu ce are un APU (c-60 sau E-300) pentru ca am inteles ca sunt mai bune (consum mai mic+performante mai mari) decat ATOM.(totusi nu diferente fenomenale)

In rest nu am ce zice, oferta e destul de restransa pana in 1100. (inafara de un APU sau un ATOM cu 2gb de memorie, nu prea cred ca o sa gasesti, dar din ce ai zis tu nici nuti trebe. eu am un c-60 si pentru youtube, filme 1080p, jocuri mai vechi, office, ajunge)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

APU dual core faţă de atom nu cred că e mai bun.

APU e dual core în 2 threaduri. Atom N2600 (cel de pe acer) are 2 nuclee în 4 threaduri (adunate, dau cam 3 nuclee putere), tehnologie mai nouă (32 nm), consum de doar 3.5W, partea naşpa e că nu suportă mai mult de 2 GB MEMORIE.

În final, ia un APU sau celeron dual core sandy bridge.

E şi urât e că trebuie să măreşti bugetul dacă vrei fiabilitate.

Posted

Salut!

Am eu mai multe laptop-uri de vanzare. Toate sunt in stare excelenta si bineinteles plata se face dupa verificare.

In Bucuresti, zona Unirii. Pot sa las aici un numar de telefon? Daca nu, poti sa-mi trimiti un mail sau sa raspunzi aici.

Astept reply.

Merci.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.