Jump to content

Oua Crude/shake-Uri Dimineata/inainte Si/sau Dupa Antrenament

Recommended Posts

Posted

Mi-am pus in gand ca de luni sa ma apuc si de jogging, si ma intrebam daca sa incerc sau nu ouale crude dimineata. Am citit pe goagal tot felul de articole, pro si contra, cum sa faci si cum sa nu faci s.a.m.d., dar sincer, am ramas cu numic.

Este cineva care i-a regulat? Daca da, give me some tips ;c. Avantaje, dezavantaje, riscuri, cum si cu cel sa-l beau, ce anume se bea din ou (albusul sau galbenusul? sau ambele?). Se zice ca e o mare tampenie chestia cu oul crud si de aceea trebuie fiert putin, ma intereseaza cat de putin.

De asemenea, as vrea niste detalii despre Shake-uri, poate cateva retete. Da da, stiu, Google is your friend, dar nu prea m-a ajutat de data aceasta.

fWy1P.gif

Posted

Cand eram mai mic, stiu ca am urmat si eu o cura cu oua de bibilica crude, pentru ca cica ar contine multe vitamine. Cum le beam ? In fiecare dimineata mi se facea o mica bautura care chiar imi placea.

Intr-o cana, mi se punea continutul oului (si albus si galbenus) si un pliculet de zahar vanilat. Se punea apoi putin lapte pentru a se permite dizolvarea zaharului vanilat, se amesteca putin, dupa care se mi se umplea cana cu lapte, pe care o beam pana la ultima picatura.

Dezavantaje/riscuri nu cred ca exista, mai ales daca ouale sunt proaspete, iar avantaje, ar trebui sa te simti mai bine :P (vitaminizezi) :)).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.