Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pana acum cateva zile versiunea demonstrativa a lui Fifa 12 ma multumea, zilele in care eram un fotbalist infocat (atat pe PC cat si in natura) apunand, in mare parte din cauza timpului. Asadar, din cand in cand mai intram in Fifa 12 demo pentru a mai juca un meci, echipele din aceasta versiune fiindu-mi suficiente. Cu toate astea, ma nemultumea limitarea timpului partidei care era daca nu ma insel pe 3 minute, aceasta valoarea neputand fi schimbata (daca imi aduc bine aminte, pentru versiunile anterioare exista un mic programel cu care se putea scapa de limitarile din demo, dar, nu am stat sa caut). Si, uite asa am ajuns sa instalez varianta completa a jocului. Am inceput un meci (Exhibition Match), si am observat cu stupoare ca toate actiunile mele erau foarte "nenaturale" fata de demo, sau, mai bine zis, asistate; asa ca, mi-am zis: firar, astia au schimbat setarile (fata de demo).

M-am uitat prin setari, si, intr-adevar am vazut ca sunt foarte asistat (setari provenite cel mai probabil din intrebarile adresate dupa intrarea in joc, intrebari de genul: "cat de des joci Fifa?", etc. / eu raspunzand sincer, m-am ales foarte asistat :)).).

Lasand palavrageala de-o parte, am schimbat setarile si am testat pana am ajuns la unele pe care le-am considerat optime, cel putin pentru mine. Asadar, daca va aflati intr-o situatie asemanatoare mie, mergeti in Customise Fifa -> Controls -> Controller, iar in fereastra imediat afisata, modificati setarile, astfel:

controller0.png

controller1.png

controller2.png

P.S: Tastele le am configurate, ca aici:

Daca aveti si alte recomandari cu privire la aceste setari, sunteti invitatii mei sa postati exemple.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

M-am jucat si eu Fifa 12, inca il mai am si acum. Cert e ca n-ai nicio sansa sa duci un dribbling la bun sfarsit cu tastatura :)), cel putin la mine.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.