Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci...ma scuzati ca am postat aici dar sincer nu prea am gasit o categorie probleme sau altceva..

Deci am un forum phpBB 3.0.10 si as vrea sa il mut pe IPB fara sa sterg membrii,fara sa o iau din nou de la 0 !

Am observat ca multi au zis de CONVERTER,lam luat dar nu stiu ce sa fac cu el...va rog mult am mare nevoie de ajutor !

Nu stiu daca se ofera suport pe messenger dar daca stie unul dintre voi sa faca sa dea add tweety_cs si ii dau TeamViewer si poate inteleg si eu ...

P.S.: Am uitat sa precisez ca ofer grad mare pentru cel care ma ajuta !

Multumesc Anticipat

Posted

Deci...ma scuzati ca am postat aici dar sincer nu prea am gasit o categorie probleme sau altceva..

Deci am un forum phpBB 3.0.10 si as vrea sa il mut pe IPB fara sa sterg membrii,fara sa o iau din nou de la 0 !

Am observat ca multi au zis de CONVERTER,lam luat dar nu stiu ce sa fac cu el...va rog mult am mare nevoie de ajutor !

Nu stiu daca se ofera suport pe messenger dar daca stie unul dintre voi sa faca sa dea add tweety_cs si ii dau TeamViewer si poate inteleg si eu ...

P.S.: Am uitat sa precisez ca ofer grad mare pentru cel care ma ajuta !

Multumesc Anticipat

Te ajut eu. Insa abia pe la ora 20 asta-seara. Adauga pe messenger epure.stelian si vorbim atunci.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.